Toysdaily 玩具日報

查看: 4151|回復: 25

[詢問] 有辦法尋回2001年的百獸戰隊嗎?

最近在找紅獅王,或是合體 YAHXX 沒有阿....有沒方法可以找得到?  
師兄你真的有細看拍賣嗎?? 我剛見不少
再者dx間中都有人放, 比食玩易找了
講真
點解有套叫海賊戰隊??????  D野同百獸戰隊好似1樣咁濟...
頭像被屏蔽
你開心就好了 發表於 15-10-2014 12:36 AM
講真
點解有套叫海賊戰隊??????  D野同百獸戰隊好似1樣咁濟...

海賊戰隊........尋找舊戰隊KEY,再用其力量 (詳情請自己追看)
我想問問百獸戰隊......入面有一隻.....好像似埃圾法老皇...形態機械人, 金同黑色.......都系 C子 , 角牛, 金$豹...紅劍魚...合體
但好像市面不多, 同劇情內有無出過, 個隻堅靚, 當年機械人計設好有心思.......... 不同現在個D, 隻隻都一條柱....長方形....左插右插就算數
超港人 發表於 15-10-2014 12:49 PM
師兄2001年果時都無買既話就算吧喇
証明唔係大愛追都無謂!

2001年,我小學都未讀完.......哈哈
神王 發表於 15-10-2014 01:27 PM
海賊戰隊........尋找舊戰隊KEY,再用其力量 (詳情請自己追看)

即係海賊戰隊=百獸戰隊?  
海賊戰隊係收集前34代戰隊力量嘅戰隊,而第25代嘅百獸係其中之一
海賊第9集又牙吠紅客串出演
至於百獸DX其實都唔少,當年小學我都求咗父母同姨媽姑姐送生日、聖誕禮物先齊到:$
頭像被屏蔽

細個時買唔到, 出來工作時有收入想買返當年的遺憾, 其實好正常的, 就如當年70後想買返D舊合金咁.
redfish 發表於 16-10-2014 12:57 PM
細個時買唔到, 出來工作時有收入想買返當年的遺憾, 其實好正常的, 就如當年70後想買返D舊合金咁.

咪係羅:(
唔通個個含金鎖匙出世咩
我細個一年先得一件生日玩具
仲要under 1魚先比買:unhappy:
邊可能可以買到自己中意既野
都係等依家出左黎做野,先一樣一樣慢慢收返轉頭:*
題外話, 淘土果d中文盒既百獸DX係中國版定係老翻?
個價格都幾易接受
頭像被屏蔽
超港人 發表於 16-10-2014 02:20 PM
細個未睇過既野難度會對佢無感覺
就算有左$都唔等如要追返上popy年代
盲目咁追只會變成係人有我都要有. ...

相信樓主細個係睇過又有FEEL, 否則邊會打算後追.
樓主當年小學未畢業, 就算幾LIKE, 大人唔買都係沒有辦法得到.