Toysdaily 玩具日報

樓主: riders@2014

[個人收藏] 一抽一中!如果六合彩同佢一様禁易中就好啦~

依隻配色超靚....有得諗諗!{:1_220:}
wing1123 發表於 14-10-2014 07:13 AM
我阿爸阿媽各中一隻......問題來了......好難請得郁佢兩老去旺角..想辦法中

師兄咁好彩連中兩隻,真令人羨繤.....睇嚟要出動N倍真誠同孝義,你要好好款待兩位至得啦,嘿嘿!{:1_220:}
我2個朋友都係條頸位冇扭都滑晒瓦
katokit 發表於 14-10-2014 10:17 AM
我2個朋友都係條頸位冇扭都滑晒瓦

same case. only back to SB repair for 2 months ......SB staff said
[quote][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=7347911&ptid=229343]katokit o
alan2k 發表於 14-10-2014 10:52 AM
[quote]katokit o

要SB staff 即場扭開,開到收貨!
alan2k 發表於 14-10-2014 10:57 AM
要SB staff 即場扭開,開到收貨!

全部無得即場開check,就你自己行開Check有問題一樣係入廠
alan2k 發表於 14-10-2014 10:49 AM
same case. only back to SB repair for 2 months ......SB staff said

Wait for more 2 months?....Soooooo sad{:1_220:}
BigOil 發表於 14-10-2014 09:00 AM
脛粒縲絲有冇滑瓦?好唔少人扭到滑瓦

有,

That is a common problem for most Iron Man figure.  HT needs to fix it...
BigOil 發表於 14-10-2014 09:00 AM
脛粒縲絲有冇滑瓦?好唔少人扭到滑瓦

師兄有無相研究下?
因為未有時間開盒
我動漫節隻mk 20入廠入到而家冇左影!
1抽1中… 聽到呢句真係想破口大罵:blame:

By the way, 其實我對呢隻真係冇咩好感, 當慳返啲錢啦~
頭像被屏蔽
我3抽0中....我都好想要呀...
艾倫 發表於 14-10-2014 12:08 PM
我動漫節隻mk 20入廠入到而家冇左影!

如5係爛,限量版無謂換,而家1換1,我都盡量59,佢返入去又汁返之前上1手換嗰隻比你選,玩死..............................{:2_278:}