Toysdaily 玩具日報

查看: 7666|回復: 22

[其他] 10月12日睇《復仇者聯盟》 玩「百撻百中」遊戲贏限量版Figure

與親朋好友睇好戲無疑是上佳享受,但可同時玩遊戲贏限量版Figure的話,相信更吸引!即將於10月12日,星期日晚上9時30分於明珠台播映的明珠星際鉅獻—《復仇者聯盟》節目時段內,會有一個名為「百撻百中有獎遊戲」,只要在電影播放期間(9:30pm-12:35am)開啟TVBfun應用程式,點算並輸入Loki被撻的次數,就有機會羸取Hot Toys《復仇者聯盟》一套三個限量版Figure,得獎名額共3個,名單將張貼於tvb.com,日期待定。

遊戲玩法如下:

a) 於10月12日(星期日),晚上9點半觀看明珠星際鉅獻《復仇者聯盟》
b) 開啟TVBfun應用程式,參加 《復仇者聯盟》百撻百中有獎遊戲,點算並輸入Loki 被撻的次數
c) 遊戲共有2個關卡,玩家有2次機會參與,每關設有不同獎品
d) 答對的所有玩家將進入幸運大抽獎,抽出優勝者
e) 遊戲期間,參加次數不限,但只計算最後一次的輸入
f) 遊戲在電影結束時終止
g) 答案在影片結束後公佈

每關優勝者可得:

第一關(名額1名)
《復仇者聯盟》—1:6比例Mark VII珍藏人偶
《復仇者聯盟》—1:6比例布魯斯•班納博士珍藏人偶
《復仇者聯盟》—1:6比例變形俠醫珍藏人偶

第二關(名額2名)
《復仇者聯盟》—1:6比例黑寡婦珍藏人偶
《復仇者聯盟》—1:6比例異形長官珍藏人偶
《復仇者聯盟》—1:6比例異形士兵珍藏人偶
(獎品由Hot Toys提供)
ricky246 發表於 10-10-2014 03:32 PM
係唔係即係被hulk 打個part ?  https://www.youtube.com/watch?v=l8sLAJ1R9RU

yes                     
thank you ching....但咩叫”Loki被撻的次數” ???唔明 
thx for info.:77:
係唔係即係被hulk 打個part ?  https://www.youtube.com/watch?v=l8sLAJ1R9RU
5野:34::34::34:
《復仇者聯盟》—1:6比例變形俠醫珍藏人偶, 心水~

正路應該係由hulk蚊住loki隻腳開始先叫"撻" 但佢會唔會計埋hulk跳上黎"撞趺"佢個野咁狗GA?
28星雲 發表於 11-10-2014 01:48 PM
正路應該係由hulk蚊住loki隻腳開始先叫"撻" 但佢會唔會計埋hulk跳上黎"撞趺"佢個野咁狗GA?

點計都得啦XDDDD

咪就係.........................{:1_375:}
咁怪嘅?遊戲問"How many times did Hulk smash Loki into the floor?"
但答案分別係 A:11, B:10, C:13
咁答咗咪一定錯囉?{:1_375:}
[quote]borisasf
佢果第二關,係咪玩野架 ?
星月夜 發表於 13-10-2014 12:17 AM
佢果第二關,係咪玩野架 ?

第一關我玩唔到....第二關都唔知點計....
irontuba 發表於 13-10-2014 12:25 AM
第一關我玩唔到....第二關都唔知點計....

佢係廣告時播左段撻左11次既片(應該係tvb自己剪的)