Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 倩女幽魂 寧采臣 傻瓜機快影

heewing 發表於 12-10-2014 01:43 PM
真係想知郭大導點整理件衫.....真係fit左好多....

如有教學就好 !! 真係貼身自然好多 !!
請問帽子可脫下嗎?
理論上件衫係用扯布製的。洗水係會縮水的。郭大導做埋扎染,理論上將件衫小部份卷埋,放落染料度。
水水的基地 發表於 13-10-2014 07:03 PM
理論上件衫係用扯布製的。洗水係會縮水的。郭大導做埋扎染,理論上將件衫小部份卷埋,放落染料度。

唔知用柔順濟手洗得唔得?
今次哥哥算係最似的一款
Got the call. Tommorrow have stock.
可否快影幾張除衫後的body~謝謝
Stanlorez 發表於 15-10-2014 05:43 PM
Got the call. Tommorrow have stock.

我尋日去問個姐姐話要月尾先有貨...
Wisely 發表於 16-10-2014 01:32 PM
我尋日去問個姐姐話要月尾先有貨...

C hing 你有冇預訂到 ? 我尋日打去問個姐姐話今日15:00後到貨wor!!
anaken 發表於 16-10-2014 02:43 PM
C hing 你有冇預訂到 ? 我尋日打去問個姐姐話今日15:00後到貨wor!!

冇呀, 佢話訂都係月尾, 叫我唔洗訂
I go last friday to look look at the product. Alot of c-hing line up to pay, so i pay as well.

Will be available today. I go pick up tommorrow. I think i will try to 扎漂 like 郭導演. Looks too damn good....
chungyuihing 發表於 13-10-2014 07:10 PM
http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=228814&extra=page%3D2&page=6

多謝解答,都係戴帽好睇D....
寧爺都唔錯, 期待下一隻小倩, 支持!
ENTERBAY官網 : 特別研發的寧采臣素體,擁有多於30個關節位,可以輕易重現寧采臣多個不同的姿勢。---------------------------------------可否快影幾張除衫後這 " 特別研發 "的寧采臣素體 body~謝謝