Toysdaily 玩具日報

樓主: hkfelix1984

[個人收藏] ES合金 - 聖鬥士

anyone know how to get the 雅典娜? I brought from Japanese website and I am not in HK.

thanks
H.X. 發表於 9-10-2014 01:44 PM
anyone know how to get the 雅典娜? I brought from Japanese website and I am not in HK.

thanks

每盒入面有張換領卷, 集齊7張.
但唔知要寄去邊......:cool:
hkfelix1984 發表於 9-10-2014 01:39 PM
但qc真係麻麻.....我隻紫龍黏淋淋...反而其他又ok wor.....
但一輝同瞬個頭盔唔太實.....出得最好最實正 ...

可能銷路一般, 冇心出, 第一隻正常都做好d吸引人.
denniskwong 發表於 9-10-2014 02:31 PM
可能銷路一般, 冇心出, 第一隻正常都做好d吸引人.

所以我估佢應該無wave2
hkfelix1984 發表於 9-10-2014 02:05 PM
但唔知要寄去邊......

thanks hope I still keep the tickets
hkfelix1984 發表於 9-10-2014 02:05 PM
但唔知要寄去邊......

我係超人入,每次幫我KEEP果張卷,佢地代換,一月有
我都齊曬:):)
另外,我的限定版es合金星矢:)
http://adacj.blogspot.hk/2013/12/x.html?m=0
J子 發表於 9-10-2014 07:19 PM
我都齊曬
另外,我的限定版es合金星矢
http://adacj.blogspot.hk/2013/12/x.html?m=0

嘩....你個隻要抽獎先有架........正{:1_377:}
hkfelix1984 發表於 9-10-2014 09:11 PM
嘩....你個隻要抽獎先有架........正

要消費$2500以上換購……一般消費較難換購:$
頭像被屏蔽
請問有人收日版嗎?
http://artstorm.co.jp/esgokin_athena.html
日版官網寫雅典娜10月底截止應募(他寫2015年應該是寫錯了)
可是產品明明一直延期,我收到時來不及應募了...
日版真的沒延期嗎?
原來可以無頭盔,無左安全帽隻一輝型好多
肉圓 發表於 3-11-2014 08:40 PM
請問有人收日版嗎?
http://artstorm.co.jp/esgokin_athena.html
日版官網寫雅典娜10月底截止應募(他寫201 ...

日版都係十月頭先有
等出12金先可能出手~~~
紫龍  會溶漆..... 要注意~