Toysdaily 玩具日報

查看: 8598|回復: 22

[玩具資訊] SHF Iron Man 3 MK-42 and Patriot

第一次入Iron Man Product 就中蕉, 仲要超sad, 真係十分之差既QC..............:what:

盒面.

內盒.

嘩!!!有無九菜, 花到咁, 點解會咁架.................:no::cool::blame:

即時醒起有支metallic red 噴油, 救番佢一命.

mark-42其實都有d上有問題, 不過好過Patriot好多.

有不同手部parts

仲識飛天

花左咁大達都過到QC:cool:
樓主,可唔可以話隻金屬紅比我參考下?:unhappy:另外我個隻有少少冇咗金屬籃,有無辨法?
cd_room 發表於 7-10-2014 11:15 PM
樓主,可唔可以話隻金屬紅比我參考下?另外我個隻有少少冇咗金屬籃,有無辨法?

金屬紅你想話什麼你聽?市面有金屬藍噴油,你可以試下。
馬仔 發表於 7-10-2014 11:31 PM
金屬紅你想話什麼你聽?市面有金屬藍噴油,你可以試下。

我想知咩牌子,唔該哂
cd_room 發表於 7-10-2014 11:43 PM
我想知咩牌子,唔該哂

雙星既metallic red,應該得一款。:78:
...之前大家都話隻IP的qc好過42,現在看來好像也都是半斤八兩...{:1_206:}
在腳位花都好過我之前買果隻塊面凸左粒大瘡出黎
一開盒見到真係乜心情都無晒:49:
見到大家D報告,真係有小小打退堂鼓……
師兄d相有部分幾左形
呢批玩具d qc認真一般
QC好唔好真係睇彩數, 奶野又無得賠, 但d野又不斷加價:53:
我冇訂到,專登去孤仔買,貪佢多貨揀,但盒面總係有sad位睇唔到:ice:
批貨QC認真差,好多位甩油同花,趕住出貨浪費曬個靚模:74:
ching, 有無單? bandai 有單可以send email 换換貨
呢 set 野都唔平..............
Pal........... U are not alone............. {:1_229:}

The worst one is that guy............... {:1_213:}{:1_225:}