Toysdaily 玩具日報

查看: 7437|回復: 14

[玩具攝影] 員工服務態度

我呢6,7次上去SB,包括
公道D講,大部分都好,但有一兩個真係好差,尤其是果個 " 艾 石 " ,樣衰加黑面,其他都沒咩野。不過未知樓主想表達D咩野
SB D員工我就冇乜意見, 係動漫節訂野有條8婆 CHECK 確認信串串貢有D火滾,

不過有D客都唔係講笑,上星期去訂野, 見有個肥佬衝去泥要換件, 大鬧: [換野得一個位? 叫人開多個啦], D員工話唔得, 我望過去得3,4個人排隊換, 條友唔換媽左兩聲走左,

唉.....你死左D玩具係帶唔到走o架
in general ok, especially SB, maybe boss will somtimes stay there.

Siu Man improved also, so far no bad experience recently
So far so good!  {:1_377:}
每次去都好好服務,自己感覺良好。
上下盤 發表於 6-10-2014 06:41 PM
每次去都好好服務,自己感覺良好。

唔知點解打完出唔晒

想說有明顯改善。。。
神宗一郎 發表於 6-10-2014 06:51 PM
想說有明顯改善。。。

Good to know. Good to know. Good to know.
i think most of them are kind to people.
早一星期左上o左去拎T-800, 店員態度都好好, 會提醒你check真d, 如果有問題點去換等等. 以前在TH訂figure時真係怕黑面而唔敢講太多野 (我呢度應該有講過~) 以前基本上係大家10句內就完成成個過程, 以免有機會被黑面. 依家係問多少少都無問題~ 好明顯地有改善. 不過將心比己, 日日不停咁做, 街上條隊排7個鐘, 係人都做到死啦~
衣家Toy Hunters的service同以前一樣咁差,從來都無改善過!舊個批員工依然當自己係神,D客係蟲!反而Secret Base個班staff好好多,如非必要,我唔會去Toy Hunters度受氣.....
雖然我去過SB嘅次數唔多,五隻手指數哂,但好好彩每次都好愉快咁交昜完成,未有接觸到能度其差嘅員工;反而我好surprise不論由電話查詢,至到親自上店交收,啲員工不分男女,位位都好有禮,好有耐心咁講解,實在值得一讃!{:1_220:}
上過去數十次
次次都好好招乎

除左上次

所以估計只係一兩個員工有問題
8月去左1次。態度勉強合格