Toysdaily 玩具日報

查看: 22263|回復: 94

[玩具攝影] SHF - 人造人17號登場!!!

2014年9月龍珠系列SHF - 人造人17號火熱推出了, 近排由於廠商加快積極推出人物角色, 對龍珠fans真是一大喜訊呢.............:$今次人造人17號小弟真的十分期待, 話晒對人造人篇故事印象十分深刻......而且人造人角色產品亦不算多, 所以特別支持呢........:)這次QC方面都算OK, 配件亦算豐富, 唯一比較不滿就是肩膊衣服既設計, 感覺怪怪的.........:(不過整體及活動能力算唔錯喇.......{:1_377:}真的十分期待11月既布洛尼及出年2月既16號呀...............:D

BOXART一貫系列設計風格~

豐富的包裝配件~

主體還原度算是唔錯呢~

今次沒有特效, 但就配備手鎗~

配備充滿動感的髮形~

姊弟合照~

ray文 發表於 8-10-2014 12:33 PM
其實真係唔多覺..............玩落ok冇咩問題~

就算有, 我諗都係安裝上有問題.
暴力小小應該ok, 我相信配件製造是對稱的
ray文C hing 影相影得好{:1_377:}
差16號就可以三人團圓:)
歹角終於開始慢慢出齊
唔買都唔行:DD
比克 發表於 5-10-2014 01:24 PM
ray文C hing 影相影得好
差16號就可以三人團圓
歹角終於開始慢慢出齊

THX比克兄支持, 真係好期待16號3人組呀..............{:1_208:}
希望廠商可以再推出多d角色啦~
DRAGONBALL DISPLAY !!!

正! 17號確實係暫時來講 還原度最高嘅SHF 龍珠
好强大嘅shf軍團, 用錢堆砌! {:1_220:}
正! 我都係尋日攞,未得閒開...不過個櫃差唔多爆,大大真係要想想辦法!
另想補充,我一直都以為係兄妹! :(
D頭髮好飄逸:34::34:
我都買左
入黎支持下
等左你D相好耐了:$

想毒死人咩{:1_206:}{:1_213:}
强大的龍珠shf軍團!!正:love::love:Y文兄多左隻超西神?.?
ray文 發表於 5-10-2014 01:39 PM
THX比克兄支持, 真係好期待16號3人組呀..............
希望廠商可以再推出多d角色啦~

希望有魔人布歐篇角色(後期比達、成年悟飯、賽亞超人、布歐)
基紐特戰隊也唔錯可以kuso一下:x
文兄17號出波嗰幾幅相,攞角度拍得好啊,d波見唔到支架,正啊~~~:shiny:
有冇長短手腳問題???