Toysdaily 玩具日報

查看: 10492|回復: 43

[改造交流] My HT Mark XVII 17 Heartbreaker and DIY Tony's Workshop with Prototype Screen

My HT Mark XVII 17 Heartbreaker and DIY Tony's workshop with prototype screen. :35:

好正,支持樓主玩玩具熱誠,多謝分享
神級DIY呀!!!
果然係VIP.第一時間分享:handshake:
Very nice...!  How to make CHing...??
Are those blue prints from the King Arts IM heads...??  Thx.

大大,弓起你甘快入手,其實我好欣賞mk xvii 的面相,好有霸氣,加上diy panel,好物。

您有冇打算訂KA 條IM 新line?
想問個心口的電池位係邊?仲有腋下的透光應從心口發出,right?
凌凌7 發表於 4-10-2014 01:52 AM
神級DIY呀!!!

唔敢當, 多謝欣賞我d小學作品.
stockholder 發表於 4-10-2014 01:53 AM
果然係VIP.第一時間分享

Thanks for your watching.
BobaFett 發表於 4-10-2014 02:33 AM
Very nice...!  How to make CHing...??
Are those blue prints from the King Arts IM heads...??  Thx.
...

They are cut by HT's hall of armor sticker.
keithwu516 發表於 4-10-2014 10:50 AM
大大,弓起你甘快入手,其實我好欣賞mk xvii 的面相,好有霸氣,加上diy panel,好物。

您有冇打算訂KA  ...

KA就唔會啦, 但因為你d毒post所以剛入了兩隻Macross.
stockholder 發表於 4-10-2014 12:10 PM
想問個心口的電池位係邊?仲有腋下的透光應從心口發出,right?

背面開甲後再開. 腋下同心口係同一組光原出.
每次有新物都能再見到你的神櫃 ... 正 {:1_377:}
:$ Ching 個神櫃, 一直在進化~~ 百看不厭~~~ :D
樓主個DIY workshop真係好正!!!
btw...隻17 d件真係少得可憐.....