Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具攝影] 【曾經以為係......最終鋼鐵人】Ironman Mark 17

PS圖退地合成各方面都好正!

MMS嚟講,MK17用左不少DIECAST的設計,取消軟膠底褲,改用MK42式的裙甲; 肩位亦如是,不過無得拉伸; 股關節用MK33式,個人覺得比起MK42個種更加靚同唔易跌出。

不過配件少得可憐,同價MK33都有戰損件/頭雕/武器,實柒就只得兩對手...
catcat 發表於 5-10-2014 09:52 AM
PS圖退地合成各方面都好正!

MMS嚟講,MK17用左不少DIECAST的設計,取消軟膠底褲,改用MK42式的裙 ...

肩位亦如是,不過無得拉伸<~~~5明? 42係可以拉伸

可動是否比42大?

腰扭得好勁
其實燈位改前手臂應該可以做做到PG GUNDAM D可動
lfli 發表於 5-10-2014 10:29 AM
肩位亦如是,不過無得拉伸

17同42肩關節大致相同,但42可拉出增加可動 。
我 8月頭的訂單吾知幾時有得擢?:(
超正。造型細緻獨特。好彩唔係限量
feilay 發表於 3-10-2014 05:00 PM
我喜歡呢隻多過42 x 1000

同意同意,我都覺得佢正過隻42, 好有金屬感同強壯好多,至少無咁易有斷肢情況發生吧!{:1_220:}
,
nice pictures .... hard to collect them all ....