Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 快快

[個人收藏] YF21 雨燕

樓主過獎啦,大家交流下者。

補充小小:

OVA版YF21比人廢左手腳, 可放棄四肢變回F Mode 而不影響飛行功能 -- 係大幅加強飛行速度,因為負載大減,儼如一枚巡航導彈般,連Guld 肉身都承受唔住。

PSP MACROSS ACE FRONTIER 中 YF-21 既大絕就係呢招,攻擊力極級強橫。
benbenben4213 發表於 6-10-2014 12:06 AM
甚具資料性的好POST

小弟覺得 1/ 60 YF-21 係 Y 記中期產品中算係數一數二好作品

謝謝Ben師兄!
其實隻1:60 全新連Pack 是我上兩個星期先高追! 所以變到成身汗!
好赤! 也想過追22S Max 代替算了,平一半!
但始終21是經典, 和師兄您想法一致! :shy:
mudwk 發表於 6-10-2014 12:30 AM

補充小小:

Mudwk 師兄,

感謝提點! 已 modified content! THX! 爆眼好壯烈!

其實好多野想講, 但手機寫字彈黎彈去, D段走黎走去, 有D字出唔到又洗哂後面寫D內容!

D相又會突然間show唔到, 又整過! 所以我唯有每晚加D!

我……確實是新手出Post, 呢咁Hea!
感激各位師兄唔嫌棄! :handshake:

雨燕……一路以來我走寶了!:no:
keithwu516 發表於 5-10-2014 10:34 AM
快快兄,感謝你我分享,看你的post,已感受你的大愛。macross萬歲~~~

Keith 師兄

感謝您支持呀!:handshake:

多得在這
多得在這能看到師兄們的Macross Post, 我慢慢學下學下咋!
mudwk 發表於 6-10-2014 12:30 AM

補充小小:

Mudwk,

死喇! 我未打過PSP機! 見笑! {:1_372:}
我剩喺知YF30是在Game 出現先!
快快兄真係對YF-21好有愛{:1_377:}

謝謝RTHK師兄,

我只是後知後覺, 才霍然驚覺是好東西!{:1_208:}

送多張.....

燕大俠作為一個落泊嘅劍客...{:1_214:}
:!

好有愛的玩家 ! 就算對此機冇大愛都睇得好過癮。:73:

謝謝 WalkerMachine 師兄!
其實上黎都喺想輕鬆下, 同同好交流下!

您毒了我……我毒了佢……:)
共赴患難絕望裡, 餐餐罐頭……朋友!!!:p

:77: