Toysdaily 玩具日報

查看: 20079|回復: 88

[新品消息] Storm Collectibles 殭屍Rigor Mortis 1:6th Figure "Uncle Tung"

"殭屍Rigor Mortis", Juno Mak film. Storm Collectibles is proudly gained Official License to produce 1:6th Collectible Figure of the Chinese Vampire "Uncle Tung" starring by Richard Ng.
This is a high quality custom made Chinese Vampire 1:6th action figure first time ever been produced in the market.
*Exclusive item is for preorder only*
Worldwide Preorder on
Oct 5,2014.
Online shop
www.stormco.com.hk
Hong Kong pre-order now,
500 limited pieces for Hong Kong
Preorder shop
Horror Toys
尖沙咀麼地道67號半島中心地庫L13鋪
Tel:23121021
TMC
油麻地現時點2樓255號鋪
Tel: 91623161
t-two general store
九龍旺角通菜街2A-2P鴻光商場1樓25號舖  
tel: 5177 0881
Seven
香港 旺角西洋菜南街 2A~2H
銀城廣場 地庫E01~02舖
Tel: 3157 0796

$1280

吳耀漢先生親臨storm collectibles 於 Toy Soul 2014 展位,與“殭屍”人偶合照。
今日終於訂左。。。都係果句。。吾除野就無事ge。。:75:
呢隻係正, 已訂, 先斬後奏, 出貨先算.
呢隻堅正,:Q不過已知買返屋會同人反面
no thanks.... :(
請問有無師兄知道幾時開訂?及嚮邊度有得訂?
個BODY好有心機
~~~~~~~~~~~~~
連素體都造埋....勁
最難得係連body都搞埋,睇得出storm好有誠意去做...其實著咗衫無必要搞...但都做埋..點都訂隻支持!:)

有咩野唔好整,偏偏呢種題材居然出得咁精彩:no: 好精彩 太精彩 好想入 但DISPLAY出黎我又好驚:no: 我仲驚佢食埋我其他的FIGURE:no:  小白~~ :help:
老老實實真係唔敢擺出黎.
睇fb見胸前衫花應該好出,但樓主d相好似無衫花
手工精細,適合單身男士,已婚或有小孩就要顧下人地感受
呢隻真正,不過我怕嚇壞屋企人……{:1_236:}
28星雲 發表於 2-10-2014 12:04 PM
有咩野唔好整,偏偏呢種題材居然出得咁精彩 好精彩 太精彩 好想入 但DISPLAY出黎我又好驚 我仲驚佢 ...

CHING 你好FUNNY:x
28星雲 發表於 2-10-2014 12:04 PM
有咩野唔好整,偏偏呢種題材居然出得咁精彩 好精彩 太精彩 好想入 但DISPLAY出黎我又好驚 我仲驚佢 ...

:69:好似, 不過唔敢買