Toysdaily 玩具日報

今日收到的玩具

同我爸爸一樣,我以前細個果陣成日買Lego, remote control car比我咪又係佢玩晒...
我想知你幾多歲, 你亞爸又幾多歲?

如果個仔under 16, 個亞爸好少仲做d咁嘢.........
原文章由 davelee9394 於 3-5-2007 01:10 AM 發表
快D認真D「親親爹

要熱烈地親親爹地∼!!寶寶∼要熱烈地親親爹地∼!! :):)
原文章由 亞寶.尼爾 於 3/5/2007 11:55 AM 發表
我想知你幾多歲, 你亞爸又幾多歲?
如果個仔under 16, 個亞爸好少仲做d咁嘢.........

亞寶兄~~
我爸在生時75歲~
但佢個個禮拜追龍虎門,李小龍果d漫畫~~
佢入醫院做手術都叫我媽幫佢\買~~~
童真冇分大人細路,有果份心就ok拿~~~"

希望樓主將哩份開心緊記,它日好好孝順父母~~
So good!
Your father is very good.
remember 孝順父母 ar!
O! so happy la!!
原文章由 WalkerMachine 於 1-5-2007 01:36 PM 發表
通常呢D情況,都係因為阿爸自己想玩....:DD

冇錯:)
好似我老豆咁..........昨日將廳部DVD機拿出黎........
跟住同我講:將你間房部Wii拿出廳玩la
我問:Why?
佢答:放係廳度玩舒服d ma.....
實情係佢自己晚晚出廳玩cooking ma ma:cool: