Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[GUNDAM] [男人之苦] 花十年素組的模型: PG Strike Gundam

絕對唔似係素組 {:1_201:}
PG!!! 無得輸 !!!  :71::71::71:
買個好少少抽風機咪一樣可以玩噴油, 做乜要放棄自己興趣?

噴油/ 天拿水我哋咪一樣由細聞到大, 又唔覺我哋有拍金遜?

而家的小朋友係鑲咗金? 將來佢哋想玩噴油你都會禁止?
回復 18# toylover

當你有老婆,就知女人係幾唔講理,幾咁煩.....
買個好少少抽風機咪一樣可以玩噴油, 做乜要放棄自己興趣?

噴油/ 天拿水我哋咪一樣由細聞到大, 又唔 ...
toylover 發表於 29-6-2014 10:02 AM

油味只係其中一個問題, 事實上只要解決到時間問題, 拉線去後樓梯都仲得.

都係個句, 有小朋友的模友係身不由己的.
回復  toylover

當你有老婆,就知女人係幾唔講理,幾咁煩.....
eddiem249 發表於 29-6-2014 11:47 AM

中呀帥兄! :$

無論結婚前幾咁支持您的HOPBBY都好(當件老婆主動送我JUMBO GRADE 的...), 婚後, 尤其是生左細路, 就會變左另一個人.
我有老婆, 但佢好少管我, 就算有味, 我講句係咁, 一陣就冇, 咁佢就唔理 :73:

但我只用噴罐消光, 唔識用噴筆, 所以我好羨慕人用噴筆
有幾次差 d 想買, 但始終好少砌模型, 整套噴油泵好阻地方所以打消念頭
回復 22# toylover

you could rent the air brush at model workshop...:^
Gundam中風笑左x2 {:1_208:}