Toysdaily 玩具日報

[詢問] GX-66 G7 何時派貨?

你可能係VIP掛, 驚你唔記得定, 通知你囉貨.:shy:

我無訂到,但孤仔都打比我叫我拎
whitedol 發表於 26-6-2014 03:52 PM
你可能係VIP掛, 驚你唔記得定, 通知你囉貨.:shy:

我無訂到,但孤仔都打比我叫我拎
whitedol 發表於 26-6-2014 03:52 PM
可能D貨多到要搵人哽左佢, 哈哈! :34:
:75:回復 28# whitedol C兄咪放底十七魚拎囉:75::75:
我見SSP "豬點" 呢間比同區偏貴都係賣17魚, 我"個人"覺得批價未必16魚3咁高. 不過點都好, 其實之前17魚5草訂時我已接受, 所以不論佢有冇平, 我都冇所謂, 有當賺車錢及食多兩串魚蛋. bryankai 發表於 26-6-2014 03:42 PM

我今日落熟鋪處, 講返您段野, 一聽完佢立即畀張單我睇, "批價未必16魚3咁高"可能您訂貨間店就係, 可能佢係瑞記大客戶, 有大折扣, 細鋪用16魚3賣, 係要即蝕廿蚊.
“今日取只收16魚3草”呢個價包唔包已經付的訂金先?。。。。。。。。我見虎拍現在要18魚半!
gazza1211 發表於 26-6-2014 03:09 PM

虎拍已大部份全線16魚7魚, 18魚風光不再了, 人人有好野玩!! 隻G7真係好重手, 近排笨大都好交足料, (以比例來計重量感拍得住"蝦毛kitty")
虎拍已大部份全線16魚7魚, 18魚風光不再了, 人人有好野玩!! 隻G7真係好重手, 近排笨大都好交足料, (以比 ...
bryankai 發表於 27-6-2014 10:46 AM

虎拍我都見。。。。。。Anyway,我今晚回到香港都會買,不知道,今晚會不會再回落多D呢。。。。我見日本 阿嫲傻 現在已經仲平過Ami 300幾yen,希望跌價后(根本就定價過高),d貨能去到啦,否則,第日笨大都費事再出大型合金魂了。。。。。。。。
[quote]虎拍我都見。。。。。。Anyway,我今晚回到香港都會買,不知道,今晚會不會再回落多D呢。。。。我 ...
gazza1211 發表於 27-6-2014 10:55 AM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=7277262&ptid=225320][img]

都啱! 我都想多人買,唔係佢唔左出死LINE仲大鑊.....不過呢隻我真係唔想入,一來唔識,二來我覺得唔靚! (可能因為我唔識佢)
虎拍我都見。。。。。。Anyway,我今晚回到香港都會買,不知道,今晚會不會再回落多D呢。。。。我 ...
gazza1211 發表於 27-6-2014 10:55 AM

今晚出面街價要底過虎拍應絕冇難度, Ching 覺得岩自己價就出手, 今次隻G7真係好值.
我會等一等,雖然唔識佢,不過好似機戰見過.
仲有好多貨同亞版未返,價錢未跌到底。

當然鍾意就即買即享受。
虎拍我都見。。。。。。Anyway,我今晚回到香港都會買,不知道,今晚會不會再回落多D呢。。。。我 ...
gazza1211 發表於 27-6-2014 10:55 AM

呢隻已經進入下降通道, 冇得救的, 要買都等有日版平貨到港先出手啦.
呢隻已經進入下降通道, 冇得救的, 要買都等有日版平貨到港先出手啦.
redfish 發表於 27-6-2014 12:23 PM

紅魚兄,呢點我都知道。。。。。。說時遲那時快,剛看看日網阿嫲傻,又多減300yen了,現在就200xx yen,比Ami平了700yen。。。。。。
已經進入大氣層, 準備到地面, 再到水底, 直至到核心.................:)

redfish 發表於 27-6-2014 12:23 PM
已經進入大氣層, 準備到地面, 再到水底, 直至到核心.................:)