Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 12月 魂限定 METAL BUILD Gundam Avalanche Exia(官圖P7)

搶錢搶到呢.....{:1_206:}
:54:甘出有什么意思呢?不如一盒出晒,最憎就系甘样出。
雪崩Dash Unit,8月21日詳情公開!!!

嘩~~~ 又可以收多盒錢 .

2星期後又多D 野. 究竟要分幾多盒....
why dnt both of one set??? ma Q fan{:1_222:}
唔買唔緊要

遲d一炮過。 三紅加武器

實有一款岩你
ray文 發表於 20-8-2014 02:19 PM
又要分開晒黎搶錢................

其實點都一樣,加埋一齊怕價錢太高嚇親D玩家,bape文都入到E只難你唔到
其實又唔係好搶手 搞咁多野都唔知想點???
wingsiu 發表於 20-8-2014 10:22 PM
其實點都一樣,加埋一齊怕價錢太高嚇親D玩家,bape文都入到E只難你唔到

BAPE文只是好彩啫..................呢隻又訂唔到限定............到時先算..............:67:
ray文 發表於 21-8-2014 09:35 AM
BAPE文只是好彩啫..................呢隻又訂唔到限定............到時先算..............

文爺真系有耐性{:1_377:},我見到dash part話出我就去訂左只普通版算囉。 你打算訂唔到限定就等現貨?
wingsiu 發表於 21-8-2014 09:55 AM
文爺真系有耐性,我見到dash part話出我就去訂左只普通版算囉。 你打算訂唔到限定就等現貨?

未知呀.............黎緊年底好多野呀.............:70:

CHING,個DASH部件都係魂SHOP度訂嗎?
我想問下一樓落訂要俾幾錢
DASH部件 発売日:2015年02月?!
今日訂左部件,三魚幾,點解米青唔開訂呢…