Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ Robot魂 聖戰士 瑞華士

:78:............黑色曱甴一隻.......果然黑色比較吸引
大大們可以試下去文具鋪買支牛頭白膠漿(試過咁多隻係呢隻最好, 如果唔出得牌子請提醒)), 係ball joint同連接位果邊搽薄薄地等乾左先砌番佢, 我之前隻hi-v連個盾都舉唔起, 整完之後夠哂實, 白膠漿好處係可以好容易整走, 唔得可以再整過, 但裝好之後又唔會因為耐左宜鬆, 我就萬試萬靈, 大大們可以試下, 幾蚊支就攪掂~~~
回復 30# ray文
我都係由機戰F開始認識佢, 點知一用無回頭, 到 ALPHA 時直情係我的五虎將之一, 之後的 IMPACT , 用翼霸同神高達每場已經夠打一半敵人, 之後就正式愛上聖戰士了
回復  ray文
我都係由機戰F開始認識佢, 點知一用無回頭, 到 ALPHA 時直情係我的五虎將之一, 之後的 IMPAC ...
kinis 發表於 24-6-2014 10:11 AM

係呢, 如果機戰可以再出場就好喇...............:78:
回復 32# secure31

{:1_223:}:71:
大大們可以試下去文具鋪買支牛頭白膠漿(試過咁多隻係呢隻最好, 如果唔出得牌子請提醒)), 係ball joint同連接 ...
secure31 發表於 24-6-2014 10:08 AM

好提議喎師兄:71:,等我都買黎試吓先,不過依家發覺其實唔關腰既問題,主要問題其實係髋關節鬆軟,所以只要攪掂對腳就無問題。。。。。。
回復 29# WalkerMachine

影得好型:71:  靚過笨大的官圖好多倍。
聖戰士我只玩機戰, 對佢不太熟識..........睇你地正post支持下~
ray文 發表於 24-6-2014 09:35 AM

I read Weekly Comics for the story... :shy:
瑞華士好似出左3場~~~但MA外形冇咁吸引~~~
黑色三連敗 發表於 23-6-2014 09:57 PM

我識瑞華士都係因為聖戰士OVA同雪霸打果隻瑞宏士咋, 之後機戰係加深認識姐

好似動畫中瑞華士在翼霸出前已被昆霸KO了
冇玩開聖戰士都忍唔住入咗佢!

係條腰如果緊D就perfect, 不過而家都好OK了 ~~

順便入 ...
WalkerMachine 發表於 24-6-2014 03:03 AM

手機影都咁正~~~有冇攪錯呀~~~:no:

入得翼霸~~~唔怕入多隻昆霸啦~~~:he:
聖戰士我只玩機戰, 對佢不太熟識..........睇你地正post支持下~
ray文 發表於 24-6-2014 09:35 AM

多謝支持~~~我細唔睇過佢D公仔書~~~自此愛上了~~~:shy:
............黑色曱甴一隻.......果然黑色比較吸引
滴滴仔 發表於 24-6-2014 09:52 AM

係呀~~~~黑色比較邪惡~~~:shiny:
大大們可以試下去文具鋪買支牛頭白膠漿(試過咁多隻係呢隻最好, 如果唔出得牌子請提醒)), 係ball joint同連接 ...
secure31 發表於 24-6-2014 10:08 AM

多謝大大提供~~~有時間試下先~~~:64:
回復  ray文
我都係由機戰F開始認識佢, 點知一用無回頭, 到 ALPHA 時直情係我的五虎將之一, 之後的 IMPAC ...
kinis 發表於 24-6-2014 10:11 AM

近期3NDS出個隻機戰有聖戰士~~~奧拿斬依然強勢~~~~:$
回復  WalkerMachine

影得好型  靚過笨大的官圖好多倍。
大姐姐 發表於 24-6-2014 02:56 PM

不能同意更多~~~~:71: