Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 今日入左隻evolution toy六神

其實上色/ 比例都幾靚

但 size, 塑膠, 咁合體法, 只值五魚樓下

呢間廠咁鍾意用磁石, 如果出十五機用磁石合體應該唔錯
其實如果試用強力磁石+磨沙面, 可能會食得實 d 冇咁軟手軟腳
回復  luciferdark

3. 磁鐵關節點玩都唔怕花
馬明 發表於 22-6-2014 01:48 PM

我反而怕會易生鏽, 我有 CM 陰陽電磁俠, 平時盡量唔敢掂磁石位, 手氣手汗驚令佢氧化
師兄真金白銀買返嚟,都係對六神有愛啫,不過呢間廠就糟蹋緊師兄嘅愛,合體求其已經算(30幾年前個設計都好過佢),其實無論上色同造型都好一般,佢嘅另一賣點係可動喎,但啲關節結構,是但一個業餘師兄自改都好過佢。唔好話細廠就係咁,千值練當初都係細廠啦。
Brother, thank you for your report !!
個基恩,好似內地啲丐幫一樣,齊膝被切斷......好慘。

樓主真有錢又捨得,成千錢.......
磁鐵關節用來出大鐵人17完全變型應該好正
其實我幾鍾意佢合體後既比例, 但7吋高對我黎講又細左D.....
睇完合體圖我第一個感覺係12神合體
如果佢出多幾Part就可以合體同6隻分開嚟display
多謝師兄分享~
睇完合體圖我第一個感覺係12神合體
如果佢出多幾Part就可以合體同6隻分開嚟display
多謝師兄分享~
VictorChan 發表於 23-6-2014 02:46 PM

ching 里個主意好, 可滿足有D Ching 喜歡買2隻的, 一隻合體,一隻分開, 又是一個market wor:35:
MK有店舖賣少於$1K,仲開埋盒俾客睇……
瘋狂………………………{:2_295:}
如果7魚內, 當模型強化版, 可以考慮。

始終小細size
@,@~塔利班狂戰士....
咁合體法真係.....>,<
完全比十五機更加不能接受 !!!!
回復  luciferdark

其實好多人都等人出REPORT而去決定買唔買呢隻六神, 我見好多人在D鋪望望下個盒,好 ...
馬明 發表於 22-6-2014 01:48 PM

呢個壇依家有些少相反意見都接受唔到, 樓主仲肯冒住被眾人圍插圍笑出POST, 老實講我真心佩服。再次多謝你分享!