Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SHF限定 龍珠Z 傳說中的超級撒亞人!! 布羅利!!!

會唔會想得太多呀.............咁不如所有唔係z戰士出boxset, 快靚正!!!
ray文 發表於 25-6-2014 10:47 AM

不如出埋悟空細個版...
:he:

順便出埋人造人boxsst...
由1號到20號...
:x
不如出埋悟空細個版...

順便出埋人造人boxsst...
由1號到20號...
小堅 發表於 25-6-2014 11:02 AM

咁都好wor...........好難得冇咩系列可以出到咁多角色...............:DD
如果出阿樂一定要有比天神撞到要害個痛苦及之後比人笑面紅個表情
咁都好wor...........好難得冇咩系列可以出到咁多角色...............
ray文 發表於 25-6-2014 11:04 AM

其實真係好多野可以出...
悟空老豆、比賽老豆...
乜都出到...
我覺得呢條坑唔會比聖鬥士差...
其實3套關於布洛尼既劇場版都冇詳細解釋點解布洛尼咁憎悟空,
我都唔係太明,就係因為bb時代係隔離床喊聲 ...
超級玩具迷 發表於 25-6-2014 01:03 AM

漫畫中將傳說嘅超級撒雅人設定成凶殘嗜血破壞,以致比達響對精英軍團時話悟空太仁慈所以突破唔到。

劇場版布洛尼比佢老豆整咗幾個金剛圈用嚟壓制佢嘅力量,當見到悟空可能感覺到佢嘅強激發其凶殘暴戾本性,最終失控於是殺殺殺。
其實真係好多野可以出...
悟空老豆、比賽老豆...
乜都出到...
我覺得呢條坑唔會比聖鬥士差...
小堅 發表於 25-6-2014 11:06 AM

但先決要唔好爛尾...............繼續出落去.........:handshake:
但先決要唔好爛尾...............繼續出落去.........
ray文 發表於 25-6-2014 11:11 AM

笨大對賺到錢既產品絕不爛尾的...
:71:
根本shf龍珠係一隻會生金蛋的雞,只係負責人開始時做衰左姐..依家發力仲有得追。

凈係出悟空已經有排俾笨大改少少咁出好多隻啦!
笨大對賺到錢既產品絕不爛尾的...
小堅 發表於 25-6-2014 11:16 AM

望係咁望啦............出多d角色先吸引都多d人入坑.........不過舊既炒野上天..........{:1_197:}
望係咁望啦............出多d角色先吸引都多d人入坑.........不過舊既炒野上天..........
ray文 發表於 25-6-2014 11:18 AM

望就望SDCC會出返超西比達同杜拉格斯...

P.S. 我新仔一名,岩岩入龍珠條坑...
:he:

小堅 發表於 25-6-2014 11:22 AM

如果sdcc可以出埋其他魂限改色都正爆..........又可以吸引多d人入坑~:36:

小堅 發表於 25-6-2014 11:22 AM

你都被文總攪到中埋毒呀:77::57:
你都被文總攪到中埋毒呀
D@ZAce 發表於 25-6-2014 11:26 AM

可能係你同19呢.................:x
如果sdcc可以出埋其他魂限改色都正爆..........又可以吸引多d人入坑~
ray文 發表於 25-6-2014 11:24 AM

這些機會要等下...
一定有,不過唔知幾時...
寧願入SDCC,都唔後追...
你都被文總攪到中埋毒呀
D@ZAce 發表於 25-6-2014 11:26 AM

你都冇份...
唔好以為平時唔聲唔聲...
:34::34::34: