Toysdaily 玩具日報

SHF Cure March 散貨

之前未試過入散貨, 而且市面部份所謂原廠散貨, 實際只是COPY, 質素和正貨差好遠, 最近見到呢件, 正貨未出, 剛好我又冇訂, 平平地買隻睇下乜料.

左手, 其中3隻差異好細, 唔留心睇會以為重複左

右手, 其中一隻疑似"星間飛行"手勢

地台, 字樣都算清晰

面相, 唔覺上色特別差

背面, 呢張圖可見手腳肉色位都有上近似啡紅色的陰影

正面, 心口紋章算清晰, 兩側頭髮用球形接點, 馬尾用左類似REVOLTECH的BALL型JOINT(當然這BALL型JOINT沒有REVOLTECH一格格式的設計), 馬尾超重, 唔用架一定企唔到

正貨暫時未出, 要等本月底正貨出左, 日本玩家出詳細REVIEW, 到時先知和正貨有何分別
頭像被屏蔽
第一件Cure heart一般
呢條Line唔及死 0靚 妹反應好!
超港人 發表於 17-6-2014 03:29 PM

其實兩條LINE都係唔多受歡迎, 否則個價點會勁插水, 搞到之後D款式要舉上魂SHOP賣.
頭像被屏蔽
回復  redfish

咁死 0靚 妹好d
起碼唔使食魂Shop既貴價先!
超港人 發表於 17-6-2014 04:33 PM

天王和海王開始魂Shop了, 之後出的應該都要食魂Shop貴價.
頭像被屏蔽
連SHF 都有A貨...買玩具真係小心D...{:2_298:}
連SHF 都有A貨...買玩具真係小心D...
wakoo 發表於 17-6-2014 09:47 PM

SHF Sailormoon和龍珠系列一直都有COPY, Sailormoon那些直頭連盒都COPY埋.