Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] DCC Arkham City Rabbit Hole Batman

大家好,

6月份無咩DC figure我想入, 基本上就只有呢隻arkham city rabbit hole batman同Earth-2版的batman.

其實我一直都想DC出呢個造型, 因為講真呢d咁獨特的造型的batman真係好少見呢~ 所以當知道有得訂便去訂了~

包裝是arkham系列用開的包裝, 而唔係"new52"白色盒果種

figure是用回舊款arkham city batman的body, 可動性就無咩, 不過我覺得外觀上比較好 (起碼個身無咁多"痕")

免仔樣batman~

身上加了傷痕, 可以用來改戰損版batman呢~

跟figure仲有一個駝錶, 不過由於太大, 拎唔到上手, 所以搵了針線加了一個圈套住佢, 咁就可以比mad hatter拎住了~

多謝收看
連mad hatter呢d死貨你都有儲,師兄真係有愛:^
我都有訂呢隻,等緊電話~
而家先睹為快~謝Jeffloh兄分享:52:
連mad hatter呢d死貨你都有儲,師兄真係有愛
edmondphk 發表於 14-6-2014 09:11 AM

arkham系列佢出咩我都入~ 不過repaint版果d就唔會儲~