Toysdaily 玩具日報

查看: 9367|回復: 16

[劇場創作] [自製] 1:18百搭figure場景^^

今次場景模型是以《Spiderman》中的小巷為藍本, 而當中所張貼的100%係來自Hero movies! 一年前影落...低清照...廢話少講! Hope you will enjoy & like it! 請請!!
{:1_197:}

「債券廣告」, 一般都係一排咁貼系度, 洗你腦嘛!:38:

後面的是74年「Stark EXPO」, 為左特出己過氣, 我故意揸巢佢:36:

造左2個陽台, 增添不少可玩性!!

水管一條

有咩用?? 一陣就知!

無聊造了spider web:$

係時候揾figure挽挽!!:35:

Batman:「邊個搞我部車呀!?」

Batman:「仲搞到成地垃圾!!」

Batman:「實係你個仆x…」

T-800: 「有冇人見過尼位小姐??」

其實佢的用途係比spidy爬牆!!
{:1_205:}

Darth Vader, ”You don’t know the power of the dark side…”

Darth Vader, “Luke, join us!”

Darth Vader, “No, I am your father…”XDD!!

「figure總動員」!!

今次好多out focus...希望大家睇得開心啦~cheer with toys!!{:1_228:}

Good:71:
好正,玩3.75, 就係要咁玩:71:
回復 3# 大ken

ken兄果然係3.75迷! 志同!!{:1_208:}
果然係要有堵牆比蜘蛛仔爬下先最正!
師兄Good job!
excellent!........ :71:
回復 5# 天涯孤客

thx c hing! 唔知大家認為有d咩可以加系上層呢? 小弟觉得有點單調...:63:
正喎!支持!{:1_208:}
正呀喟~
絕對支持3.75!
呢個post一定要讚
太正  我都有個家居場景俾6吋
回復 10# ngkp19

thx ching! 快show你的場境~:he:
正呀~~~~~~{:1_222:}
D水管點整嫁~~~{:1_222:}
回復 12# 小小玩具迷

那是電鍍模型的廢件架來的~:73:
好得!