Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014動漫消息討論

年年都會出三寶。
唔使抽既12"現貨就應該無啦(有錯請指證), 入場訂野就有,不過通常過左動漫節門市都 ...
hoho10120998 發表於 26-6-2014 11:24 PM

明白..唔該師兄解答~
動漫3寶係網頁登記抽,抽中要指定日期內去門市fullpay 之後動漫節會場排幾粒鐘提貨
hoho10120998 發表於 26-6-2014 10:56 PM

即係由抽中到拎貨都係呢個月內發生? 唔洗好似而家咁吓吓等成年都未有?

如果fullpay咗嗰日又去唔到, 或者唔想排, 會點處理?
即係由抽中到拎貨都係呢個月內發生? 唔洗好似而家咁吓吓等成年都未有?

如果fullp ...
mj23 發表於 28-6-2014 12:44 AM

即係由抽中到拎貨都係呢個月內發生?係
唔洗好似而家咁等成年都未有?係
如果fullpay咗嗰日又去唔到, 或者唔想排, 會點處理?  我無記錯上年係full pay個時問定你邊日拎,如果個日去唔到當你放棄

注意短時間拎既只係動漫節限定12",唔係動漫節開訂既12",開訂既一樣要等上年,
上年第一日訂野同提貨同一條隊比人插死,第二日就改做分兩隊,因為提貨不能check件所以係快左好多,不過都唔知今年會唔會有咩改變。年年都會有D唔同:54:
即係由抽中到拎貨都係呢個月內發生?係
唔洗好似而家咁等成年都未有?係
如果fullpay咗&#22 ...
hoho10120998 發表於 28-6-2014 08:12 AM

fullpay咗去唔到當放棄都幾大鑊,未必請到假:@
fullpay咗去唔到當放棄都幾大鑊,未必請到假
mj23 發表於 28-6-2014 12:06 PM

呢D野到你抽中左先諗啦{:1_228:}
fullpay咗去唔到當放棄都幾大鑊,未必請到假
mj23 發表於 28-6-2014 12:06 PM

舊年係要親自去比錢,攞貨有單就得
希望今年抽中的可分流去 SB 取貨, 上年去到場出面要排成粒幾鐘先到去, 真係攞命
回復 98# eb1815

HT就係想人去動漫節展位做勢,所以抽中左都一定要去會場俾錢。
回復 99# fishnchips

上年係 TH 俾錢wo
回復 100# slimkakit

Sorry 講錯左,應該話"預訂"個D先係做勢,要排8,9個鐘。只取貨的話,30分鐘內搞掂。如果"預訂"想快手D,可以最後一天才去,不過當派貨時要等好耐.....
預訂三寶遲遲不公布?仲有幾日就係~~
我真係好期待會繼練風雲糸列
入去動漫節,問朋友借定架雙seat,BB車,放:
1) Hottoys 3寶-已pay$5040-
2) ZCWO 孖寶-已pay$1000,(尾數$1800-)
3) EB,看看實物-最多$2k
4) 即場衝動,預$2k
埋單$7840至$11840-.........
再call定的士,返屋企,最刺激環節,,响樓下拆Q哂D盒,走私入境
師兄,最刺激環節應該你老虎响樓下撞見到你拆盒嘅過程……{:1_225:}
回復 105# AVP仔

都係,有道理:36:幻想你講嘅情況,個心臟跳得勁快:69:
    响動漫會場,拆完至返屋企