Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 太陽之牙

[新品消息] 【魔法の天使 Creamy Mami】Liccarize 小忌廉

原來HK代理建議價都只是4魚5有找, 就算照建議價買都平過自己在日本訂(未計運費)
如果想改佢個身..用AZONE XS...定OBITSU 23CM好? S or M?
suemws 發表於 8-1-2015 03:27 PM
如果想改佢個身..用AZONE XS...定OBITSU 23CM好? S or M?

OB 23cm...似小桃(森澤優)多D...
其實用Licca body(12-15歲body)TakaraTomy都係有問題
小忌廉乜唔16-18歲咩...
用返成人Jenny/OB 27cm body好D喎
aeroplane8340 發表於 6-1-2015 10:52 PM
多謝太陽之牙
提供相片...
我老婆話接受唔到...

呢批行貨係代理分貨的, 冇得補單, 細戶只分到一至兩隻, 有心買見到建議價內就好出手了, 有福姑價當然更好.
redfish 發表於 8-1-2015 06:54 PM
呢批行貨係代理分貨的, 冇得補單, 細戶只分到一至兩隻, 有心買見到建議價內就好出手了, 有福姑價當然更好 ...

其實現在哪裡可以買到?
福姑已售完了
redfish 發表於 8-1-2015 06:54 PM
呢批行貨係代理分貨的, 冇得補單, 細戶只分到一至兩隻, 有心買見到建議價內就好出手了, 有福姑價當然更好 ...

其實買左都會俾老婆要求改野
如evilalive Ching咁
用景品頭裝落其他Body(應該用Jenny)...
結果...只要套衫+配件+嘉寶嘉麗
oldspiderman Ching話福姑完賣就冇辦法

廿幾年前玩Jenny公仔
就係唔想高追...
星期六見到就買啦

其實買左返屋企
有三個女性爭公仔既場面
都幾...可怕:*
aeroplane8340 發表於 9-1-2015 09:26 AM
其實買左都會俾老婆要求改野
如evilalive Ching咁
用景品頭裝落其他Body(應該用Jenny)...
結果...只要套衫+配件+嘉寶嘉麗
oldspiderman Ching話福姑完賣就冇辦法

廿幾年前玩Jenny公仔
就係唔想高追...
星期六見到就買啦

其實買左返屋企
有三個女性爭公仔既場面
都幾...可怕:*

呢隻在日本冇得批, 只能在Takaratomy官網買, 唔計運費都要過九千日圓, 差不多6魚, 好似之前隻小櫻咁, 就算見到都唔平.
所以行貨賣晒, 得返日版時, 一定貴.

oldspiderman 發表於 8-1-2015 10:25 PM
其實現在哪裡可以買到?
福姑已售完了

奇趣和灣仔HUNG HING的FACEBOOK都有登過相, 但賣價就唔清楚了
攪到成個夏惠姨咁:x