Toysdaily 玩具日報

查看: 5370|回復: 24

買POP Film Z Robin 買到假野...

唉, 今日係信和1x0號舖買左隻Film Z Robin, $380 諗住正常價, 見個銀貓係真係冇為意, 點知返到去一開, 個咸俾人換晒, 全部假野...唔知可以點算...
有圖??????????
1x0號舖是那間?沒印象
they sell fake on 1st floor.............
有無單? 有單試下能否退?唔退就做野...!
信和都有幾間賣廠貨...重要係鴉污拍賣...日版POP 白胡子賣$5XX  但D金貼全部一樣....:69:
i see at least 2 shops selling fake on 1st floor !!!!!!!!!!!:blame:
我岩岩search完, 原來係我冇做足功課, 依家發覺連隻貓都係假既, d鬚痴埋實色, 即係跟本成盒都係假野...
係2樓一上樓梯轉右有間入面放左好多POP既...
回復 4# wakoo

冇單, 我真係出街買得野少, 冇諗過咁大個商場仲會有舖賣假野...
其實我都係yahoo度問, 佢send email 覆, 但冇叫我落bid, 我只係以為佢想慳拍賣費, 冇諗過佢會賣假野...
送鵝真係多咗好多賣假figure舖頭,好似係賣開碟果幾間
老實講依家啲假貨上色係靚過以前同冇乜走樣(尤其本身係景品果類),不過好彩睇包裝印刷都仲分得出
你講個響YAXXX都有拍賣, 我去過見過實物, 九成都係她說的廠貨.:80:
唔怕。精口之前有開倉貨

打去問下買隻堅野:he:
頭像被屏蔽
回復 9# 馬仔

佢係yahoo係寫日版金貼,冇寫廠貨ga...
3魚發貢平唔慌會係好野! 
超港人 發表於 10-6-2014 12:41 PM

Taobao 見到唔洗 1 魚人仔, 3 魚都唔係真? :cool:

咁玩呢 d, 如果唔係諗住保值升值, 真係玩老翻仲好...
回復 13# toylover

係law,其實佢標價480,係網上寫400我再講價380...之前精口開倉做過320我買唔到jabma,其他地方都係賣緊400頭,所以真係冇諗過係假既..
今晚會嘗試去試下退,希望得la~