Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: zgundam2000

[個人收藏] 66mm卡面拉打 菓子食玩

回復 14# asuka375

:! 希望笨大真係會出,不過我比較想要 RX, BLACK, 影月...
最好加多隻line係出架電單車岩呢個size公仔用
回復 15# 半田健人_555

:die: 我想要影月,點解唔出....
回復 16# zgundam2000

個人覺得車車有D難
但係會出我都唔Mind
最緊要係555同agito變到形A_A

回復 18# asuka375

咁未必要玩變型既,分開兩個形態出咪可以lor
不過諗諗下又唔係無可能wo,Next扭蛋今次隻z plus咁細粒都變到飛機啦:DDD" />
回復 19# zgundam2000

如果分開兩個MODE又會比人話呃錢架啦:what:
回復 20# asuka375

咁又唔會WO,兩個mode都叫兩隻唔同吖~
最怕係同一個款出唔同色呀,仲要係要抽,抽到同款真係激死,一套買一樣又係攞你命...
其實之前出過set仿木rider電單車架,size好似好岩用,可能可以騎上去,不過依家比較難買到....:help:

借link一用
http://103.11.228.68/discuz/thread-188693-1-1.html