Toysdaily 玩具日報

查看: 3237|回復: 11

[詢問] 有關medicom mafex batman

請問邊到仲有全新的medicom mafex batman?
頭像被屏蔽
最慘係佢一路都無再販的跡象,個價一路高企…
牙老虎我見到有
好彩當時買左
mafex應該唔會再版咁多次,今年年頭信禾仲有3魚價; 不過而家賣哂無lu……

上次再版已經係蜘蛛俠果款,可能初版出得少量供不應求先再版; 但都要等半年……蝙蝠俠銷量相對較慢,初出果半年蕉人都仲賣緊3魚找1蚊!

如果真係想要可考慮網購,應該仲有!
mafex應該唔會再版咁多次,今年年頭信禾仲有3魚價; 不過而家賣哂無lu……

上次再版已經係蜘蛛俠果款,可 ...
ChrisLamXYZ 發表於 9-6-2014 05:56 PM

我本身都諗住等第二版蜘蛛俠
但係市面唔多見
都唔係大貨
回復 6# quincy

蕉人有出現過,不過由初出時2XX到再版果段時間跳到3XX~4XX; 之後可能售罄無埋了……
我係佢一出即入, 記得好似2百尾. 師兄一係就比多d入一隻, 一係就等joker出時睇下會否再販啦. (我覺得機會都係有o既)
6" 黎講算高質, 但我TDKR係儲Playarts,唔駛要佢 :38:
299入了

……………………………………
頭像被屏蔽
Medicom 蜘蛛俠出過隻DX 版,蝙蝠俠如果再販,都有可能搞隻 DX 版。
例如加返支 sticky bomb gun、可交換的 Bruce Wayne 頭.......