Toysdaily 玩具日報

查看: 11202|回復: 17

[個人收藏] 終於入手

兒時其中一套最鍾意嘅戲

考慮左好耐終於都入手 , 以前大嗰隻已經MISS左 , 今次唔可以唔入啦 .

全部加埋都係HKD1400 , 超值{:1_220:}
恭喜師兄有新嘢玩.:shiny:
回復 1# taikin0901

Congratulations , how much for the ghostbusters?
回復 3# snoopy123

total : Ghostbuster USD 49.99 + Star War USD139.99 + TAX - VIP REWARD USD25 = USD180
Ghostbuster USD49.99?? (below HKD500), 邊到買咁平?
回復 5# eb1815

lego online store , 香港街價賣幾錢?
yahxx bid 到近7舊
回復 4# taikin0901

Oh u bought it from US. Ic, thanks
回復 1# taikin0901

恭喜大大入得心頭好  ^_^
全部$1400 都叫超值...??:Q
welcome to Lego Star Wars:he:
回復 10# lightyear2

CHING你梗係冇玩開LEGO頂啦, 之前剩係一隻FALCON都差唔多千三至千四, 而家加多架捉鬼敢死隊車唔洗千四, 算好價啦
回復 11# ygat2005

HEHE , 其實之前仲入左UCS R2-D2:shy::shy::shy:
回復  eb1815

lego online store , 香港街價賣幾錢?
taikin0901 發表於 8-6-2014 10:29 PM

U.S 反斗城都系同價, 我都差D入左部車
兒時其中一套最鍾意嘅戲

考慮左好耐終於都入手 , 以前大嗰隻已經MISS左 , 今次唔可以唔入 ...
taikin0901 發表於 8-6-2014 12:44 PM

想問師兄幾時買? 架雪糕車系唔系送? E排送親都系mini cooper