Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年10月 Robot魂<Side MASHIN> 空神丸 (官圖P4)

空神號連加馬雀仔{:1_208:}
龍星號之後又一傑作:35:
機械人公仔套裝真的很好{:1_235:}
看來這系列真的長出長有{:1_228:}
戰神丸分分鐘殺出,補完河馬師傅隻公仔
模魂出完空王丸就到笨大出空神丸
模魂已有確定出邪戰角,黑龍角,邪虎同龍星丸,唔知笨大跟住出乜 ...
peteryslee211 發表於 9-6-2014 12:04 AM

其實係邊睇到模魂將會出乜, 佢個官網淨係到真夏鬼就無再更新
加馬
師傅幾時補番比我
kkwkkw 發表於 8-6-2014 10:38 AM

既然出得空神丸
咁即係可能會出戰神
到時一定會補返 !
呢隻雀仔掂呀~~~~~~~~~~~~~
回復 18# yugi

I saw this in Weibo, however only shadows have shown...
Can check it out here : )

http://weibo.com/mcmodel
其實笨大係咪等到?
而家可以睇住毛暈隻空王&#15645;打
跟著又有毛暈同佢免費造新星邪虎prototype
講真空王同新星邪虎都唔易出的
連黑龍角都有
回復  yugi

I saw this in Weibo, however only shadows have shown...
Can check it out here  ...
fktuen 發表於 9-6-2014 12:51 PM

thx,要入了:D
我想佢出一SET 4王丸+邪虎丸 +   「皇帝龍」
當然皇帝龍又可獨立出比返之前已買的CHING

有一SET出好,唔係到時D早期款又比人炒起晒
正,又要入......
唔錯呀...............但唔知排到幾時呢.............{:1_238:}
唔錯呀...............但唔知排到幾時呢.............
ray文 發表於 9-6-2014 05:34 PM

咁展法唔係10月普通就係11月魂shop
咁展法唔係10月普通就係11月魂shop
yugi 發表於 9-6-2014 05:37 PM

都唔方快啦................{:1_237:}快d出埋河馬啦...........:79:
都唔方快啦................快d出埋河馬啦...........
ray文 發表於 9-6-2014 05:47 PM

想要河馬買不可動隻飛雲啦{:1_214:}
回復 13# 龍星丸

動畫入面,天空龍神丸其實只係空神丸對爪鉗住龍神丸對肩膊!
空神丸支炮篤住龍神丸背脊只係當年模型版個設定。