Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys upcoming Guardians of the Galaxy

做辦姐, 獨行俠夠做左啦, 到此還未出街.
12寸不便宜, 肯收齊套的人真是寥若晨星.
bigtomm 發表於 6-6-2014 09:32 PM

此話差而,我覺得肯收齊套的人真是"多不識數" 睇下復仇者,BATMAN系列,IRONMAN系列就知啦
此話差而,我覺得肯收齊套的人真是"多不識數" 睇下復仇者,BATMAN系列,IRONMAN系列就知啦
fruitswai9 發表於 10-6-2014 01:37 PM

到時套戲一上,個個爭住買Rocket Raccoon同Star-Load,
之後可能HT會將Rocket Raccoon同另一個人綑綁式出售,咁買得三個人,
成Team五個人,倒不如全入:34:
我就只對Drax有興趣,不過一個人赤膊得條褲兩把刀仔希望唔好都開價千四啦…
好中意 Rocket 同 加摩拉
回復 30# sai_hiu

其實Collector角色都好重要
回復  sai_hiu

其實Collector角色都好重要
chankb 發表於 10-6-2014 02:20 PM

不過HT會唔會出埋奸角配角就好難講
頭像被屏蔽
只買女角 , 其他 pass  :38:
回復 35# chshting

The Collector 係咪奸角見仁見智
我相信最後一定爛尾出唔晒

唔一定,因GOG一定有續集。續集仲可能有Ironman到時可能會長賣長有。最多汵門野出限量版,如動漫版。這様不用出得多和定價多小都有人買。
好悶...又係Marvel
wolf_predator 發表於 10-6-2014 09:19 AM

悶咩q姐悶, 悶咪唔好入黎囉, im 又悶, 出咩都悶, 好煩,
有獨立出,有set裝
獨立出有男人,女人,大隻佬同樹人
Set裝一套四隻另有贈品rocket raccoon 一隻

Hottoys識出一定係咁出

http://www.youtube.com/watch?v=9bz0QOOT9Hk

我應只係買主角就夠
http://www.youtube.com/watch?v=hu1n0b_QTMs~
悶咩q姐悶, 悶咪唔好入黎囉, im 又悶, 出咩都悶, 好煩,
hkfam 發表於 10-6-2014 06:28 PM

嘩你都幾惡喎講下又唔得呀?
唔想比人話悶咪叫你主人履行一早話左出又幾世都未出既奶臣囉
Batman Returns, Back to the Future, 收屍呢?去左邊呀?
年年都話出又唔出年年做回帶西,你主人煩D喎似乎!
嘩你都幾惡喎講下又唔得呀?
唔想比人話悶咪叫你主人履行一早話左出又幾世都未出既奶臣囉
Batma ...
wolf_predator 發表於 11-6-2014 09:13 AM

邊叉個係我主人 ?
答左我先喇, 悶入黎做咩 ? 入得黎即係有性趣喇,

HT 出咩我理到 ? 岩就訂唔岩咪等下囉, 唔岩你心水就9叫悶, 自己開間囉你