Toysdaily 玩具日報

[分享討論] evolution toy 六神合體延期至何時?

回復 13# genesicgaogaiga

yes and if Bandai plays the right cards, they can get rid of this competitor once and for all.
咁我地都可能要多謝evo出,如果唔系會逼唔到B社再版只六神:he:
頭像被屏蔽
睇完個POST笑左再加眼都突埋,好彩唔係食緊飯,唔係真係噴飯都似:72:

真心估唔到呢間爛廠EVO出既六神係合金魂再販下都有人追捧,小弟心悅誠服:64:

記得拎貨後要出開箱報告,公諸同好:57:

師兄,老實話,我係你真係撻訂等合金魂現貨好過啦:36:
(光速電神玩家既忠告)
你睇完肥趣個辦,你寧願跌左果兩舊水算囉。
你睇完肥趣個辦,你寧願跌左果兩舊水算囉。
水水的基地 發表於 7-6-2014 08:56 AM

請問那間肥趣?
頭像被屏蔽
哦,我係你就放棄200訂咯,現在呢個情況,現貨很可能滯銷、現價插低過訂價200以上。。。。。。
gazza1211 發表於 6-6-2014 04:36 PM

Hey bro, he is mentioning 200US$
如果有訂哩間evolution toy六神嘅大大, 可能喺笨大未有再版消息之前訂落, 依家笨大都9月再版, 真係搵鬼人訂佢咯! :36:
回復 22# mythsgod

YES, 請問那一區?
頭像被屏蔽
回復 26# mythsgod

THANKS!
早前在"蕉人"見過, 仲有個專櫃+專人講解左兩三句,  見到個樣都想打爆個櫃, 就算BANDAI唔再版, 無六神玩都唔會入, 在這個技術發達時代, 好難明白點解仲有人會落訂在一隻廿年前技術的玩具上,錢多捐去OBC啦
回復 25# shine123

黃埔肥趣有隻無上色既,去之前請做好撻訂既心理準備
回復  shine123

黃埔肥趣有隻無上色既,去之前請做好撻訂既心理準備
Mcgarden 發表於 8-6-2014 02:16 PM

有嗎?幾時有的?無見過{:1_222:}