Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 東京玩具展,魂Nations有新商品發表

DX合金三一萬能俠la
我想要超合金魂波多野結衣
床上的波兒 發表於 6-6-2014 06:53 PM

要1:1先好喎!
DX合金三一萬能俠都係一個好提議!!!!!
不如泥隻DX超金屬鐵人28{:1_218:}
希望係超合金.......倉井空:shy:
我 老餅d,我 希望係 DX 超合金 …………………… 小澤圓 :34:
真心 希望 係 大鐵人 17 號 :77:
希望係DX超合金.......魔神皇帝
超合金啊?
動感超人!
勇者王(彩版)合金魂{:1_202:}
回復 40# nickylam

我都覺得會係彩版勇者王, 宜家都6月咯, 如果仲有新合金推出, 要係年尾出到貨先係40週年, 應該唔會有新產品喇呱,
DX 鐵人28...:57:
回復  nickylam

我都覺得會係彩版勇者王, 宜家都6月咯, 如果仲有新合金推出, 要係年尾出到貨先係40週年 ...
Mo.P 發表於 8-6-2014 04:50 PM

月底都出合金魂G7咯,到現在除了勇者王以外,都有沒有其他新作消息。。。。。。不過,如果真的公佈是彩版勇者,就冇乜驚喜,一早都見晒光啦。。。。。。希望,有合金別的公佈。。。。。
都表明是新作了........當然不可能是勇者王,
因為勇者王已經是公佈過的了

新商品發表當然是沒有公開過的東西,
BANDAI旗下的合金產品線當然都是有可能的
這是"超合金"LINE而不是"超合金魂"LINE.... 不會是Super Robot系啦....

進擊之巨人超合金有可能嗎~!? :36:
真係估你唔到喎, 食神好嘢~!! {:1_208:}