Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [Luka開箱]Hot Toys 雷神奇俠2:黑暗世界 1:6THOR

唔追
Avengers 2都有輕甲造型
HT一定會出
haha_muse 發表於 26-6-2014 03:38 PM

一陣出到期好似loki咁…助長舊版升溫……
    {:1_214:}
Good Photo and able to prove the differences! Thanks for sharing!
之前睇拍攝流出好似都係得重甲版
(當然得1,2張相不能作準)
lpoks12 發表於 26-6-2014 03:40 PM

都係個句....

1.) Avengers 2 要ht 出起碼一年( 如果真係再出無袖輕甲版) , 加套電影都未上...等到2046...
2.) Avengers 2 就算有無袖輕甲出場...HT再出機會有幾大呢?? 可能到時Avengers 2 thor 有個無上裝造型呢? ...
3.) 好la...就算Avengers 2 HT 真係出無袖輕甲版 ...出得又好唔好過呢隻呢?
    ( 有e.g. 你睇...隻限 CA rev2 出到成隻大舊佬咁..CA ver1 如果唔計可動,我覺得靚過 ver2)

最緊要自己喜歡:71: ...
一陣出到期好似loki咁…助長舊版升溫……
hoho10120998 發表於 26-6-2014 04:55 PM

新loki同CA真係令人無語..
希望CA SET唔好出事{:1_201:}
都係個句....

1.) Avengers 2 要ht 出起碼一年( 如果真係再出無袖輕甲版) , 加套電影都未上...等到2 ...
滴滴仔 發表於 26-6-2014 05:29 PM

師兄講得岩
我估雷神之後個look都應該唔會有太大分別
呢隻有爆地地台同黑袍+上頭雕咁出色
真係入左手先唔洗心掛掛:35:
新loki同CA真係令人無語..
希望CA SET唔好出事
lpoks12 發表於 26-6-2014 06:32 PM

二戰CA 第一版都哀QC 如果做得好D應該會插小幾刀⋯⋯
新版 大貨肩位改到OVER晒⋯⋯無眼睇:49: