Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hompage

是日瑞記開倉一入

我最尾果日5點左右上到去仲有成棟fix 1011,冇可能買唔到,
炒家都掃唔掂啦,多到咁
我最尾果日5點左右上到去仲有成棟fix 1011,冇可能買唔到,
炒家都掃唔掂啦,多到咁
超級玩具迷 發表於 4-6-2014 06:24 PM

竟然係咁{:1_201:} 我個日揀出信和買,結果買唔到{:1_207:}
唉,雖然唔係話一定要做,但td少左人報料就真:67:懷念以前td的風氣
其實不報導也有不報導的理由,不過呢D所開倉,都係自已親身去一次比較好{:1_226:}
可能補左貨?我嗰盒都爆爆地,十一點半有五六盒响度

下晝有幾多盒MPO8?
其實不報導也有不報導的理由,不過呢D所開倉,都係自已親身去一次比較好
老文 發表於 4-6-2014 09:11 PM

有時真係聰明反被聰明累{:1_201:} 正正係太有"經驗"啦,以前被衰記同煙士聯合國玩左咁多鑊,都唔再對衰記開倉抱有希望{:1_222:} 我條紅衫魚呀…過去就讓它過去、曾經畢竟只是曾經:67:
回復 20# 花少爺

講真其實8舊都唔太貴.....只要質素ok...其實都好值得..另外去開倉確係要平常心..唔買主線野都總有d2.3.4.線野可買..今次有d扭旦都幾平..我覺得也值得一扭.:43: