Toysdaily 玩具日報

查看: 4381|回復: 27

[個人收藏] 近日亂入 (手機劣圖)

Ultra Act - 超人太郎
-冇乜大驚喜,想儲齊 超人 6 兄弟,但可惜 so far 只買左 吉田 同 太郎 ... {:1_207:}

SHF 真骨雕 - Kabuto
-外形真係好靚,不過 parts 唔多 ... {:1_201:}
Metal Build Gundam Exia Trans-Am Ver
MB gundam exia 雖然已經係第 3 隻 MB exia ... 但有 normal 版點可以冇 Trans-Am 版,買埋佢儲齊幾個形狀 {:1_213:}

舊合金 G7
d 套真係古唔到會買到。終於可以同月尾出既超合金魂一齊影 新舊對照 kakaaa {:1_220:}

好多好野喎!!!
{:1_208:}G7 ~~~~~
mb exia transam 正
:57:好多正野,尤其舊合金G7,:71:
o ... 其實仲有盒 microman 7合1 .... 不過 d 盒係 100% 全新 ... 我唔捨得攞出黎玩 law ... :no:

古物真係少左好多ching分享了....好有味道...正呀....正所謂買唔到都要睇吓...:77:
vince兄收埋咁多好野..................:shiny:
頭像被屏蔽
古物真係少左好多ching分享了....好有味道...正呀....正所謂買唔到都要睇吓...
老文 發表於 3-6-2014 11:45 AM

:42: 其實我自己都少左出 post ... 大部份時間用左係 td 既 admin 工作上 ... 真係分唔到身 {:1_201:}
vince兄收埋咁多好野..................
ray文 發表於 3-6-2014 11:47 AM

Ray文 見笑了 .... 但你比我更勁呢 ... 最主要係你有心出 post 同 分享 ... {:1_197:}
Ray文 見笑了 .... 但你比我更勁呢 ... 最主要係你有心出 post 同 分享 ...
Vince 發表於 3-6-2014 12:33 PM

過獎喇.................:77:
MICROMAN 個套我細個都有, 屋企買俾我生日, 之前同佢地講想要六神合體, 但我估呢套平D, 買咗呢套仲同我講: "呢套仲勁啦, 7神合體." 回憶無價!