Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: wingking112

[玩具資訊] 事隔咁耐⋯⋯⋯⋯

頭像被屏蔽
回復  tolete

black widow is easy to get now!
wingking112 發表於 5-6-2014 11:11 PM

黑貓灣仔有不過價錢就。。。。。。:50:
回復  jeffloh

你就好喇 師兄 入到BLACK CAT..
wingking112 發表於 5-6-2014 11:08 PM

去旅行時見有好多black cat同另一個成隻飛蛾咁果個角色, 反而就無晒carnage. (應該比人買晒) 如果唔計炒價其實比香港貴大約$60隻呀
去旅行時見有好多black cat同另一個成隻飛蛾咁果個角色, 反而就無晒carnage. (應該比人買晒) 如果唔計炒價 ...
jeffloh 發表於 6-6-2014 09:43 AM

淘土人仔計番港元都二魚六草啦~ 去旅行買野爽D又鬆手D架嘛....
淘土人仔計番港元都二魚六草啦~ 去旅行買野爽D又鬆手D架嘛....
goldwater 發表於 6-6-2014 11:24 AM

其實都係嫁~ 因為錢都唱晒其實都預o左用晒佢~ 而且用返當地都係"正價", 見買開其他野就買埋咁啦~ 我見佢地反而無toxin, spider girl,有回力鏢 果幾款, 早知就掃d"死貨"去同個老細換啦~ XD
其實都係嫁~ 因為錢都唱晒其實都預o左用晒佢~ 而且用返當地都係"正價", 見買開其他野就買埋咁啦~ 我見佢 ...
jeffloh 發表於 6-6-2014 11:48 AM

外地正價同本地炒價, 我都係會同外地正價買多..... 唔想助長炒風
外地正價同本地炒價, 我都係會同外地正價買多..... 唔想助長炒風
goldwater 發表於 6-6-2014 11:53 AM

我都係呀, 可能我係果d"見到就買, 無就由佢"果種人, 所以一見到炒價就大多數唔會入了. 另外, 雖然阿Q o左少少, 不過我自己覺得唔同炒家買, 等佢地覺得無利潤或太花時間散貨就自然唔再做~ XD (當然得我一個唔買對成件事無咩影響啦~)