Toysdaily 玩具日報

查看: 10792|回復: 10

[改造交流] 耐玩程度可以有幾長?

通常ht一隻公仔,可以有幾長命? 我玩緊34年都仲好新淨,但有啲朋友已經。。。。。。
耐玩程席真係好睇個人喎!如得一隻可能會差啲!好似我咁有小小爛我都會好心痛!有啲人我覺得佢好似當佢係垃圾咁玩!個人錫住嚟玩真係可以玩好耐都好新!
耐玩程席真係好睇個人喎!如得一隻可能會差啲!好似我咁有小小爛我都會好心痛!有啲人我覺得佢 ...
sunnyfatb 發表於 1-6-2014 05:03 PM

我第一隻HT,MK7,仆左係度,整花左少少,超心痛
好難答你。睇你粗唔粗魯,同埋邊類 figure。
齌擺唔多摸,可以擺好耐。
頭像被屏蔽
3-4年唔算耐, 我果d都好襟玩/擺, 因為我送上神枱就唔會再攪佢, 只 for 供奉, 不 for 玩弄
回復 7# denniskwong

同你差唔多CASE,放係廳玻璃櫃, 返工出門口放工返屋企望望佢地, 人都醒神D
我隻初代darkknight呢頭開盒出來, 輕輕一扭就斷隻手 {:2_262:}第日便運番上廠. 半月後回家. 之後, 唔再夠膽用力玩了.
其實拿得出來玩, 都要有心理預備.
我隻DC13寸 斷腰 {:2_241:}
我隻M記大口仔悟空四肢自爆 {:2_276:}
我就放入玻璃櫃,閒時拎出黎掃下塵,盡量唔開櫃燈。最耐果隻6,7年都冇咩事仲好新淨。:73:
回復  denniskwong

同你差唔多CASE,放係廳玻璃櫃, 返工出門口放工返屋企望望佢地, 人都醒神D
youlovetoy 發表於 10-6-2014 04:20 PM

簡直係精神食糧~~~~~~~~~~~~~~