Toysdaily 玩具日報

[詢問] 其實如果我之前有紅獨角 + FA綠獨角....

係唔係唔駛理P-bandai嗰隻紅獨角FA ?{:1_222:}
for white wolf, he will buy the new one and 唔理之前紅獨角 + FA綠獨角...
小弟近排都想入返隻MG獨角,
不過出左咁多版本都唔知邊隻底玩{:1_206:}
係唔係唔駛理P-bandai嗰隻紅獨角FA ?
katsumoto 發表於 31-5-2014 08:19 PM

你唔介意個盾係綠色咪OK囉
小弟近排都想入返隻MG獨角,
不過出左咁多版本都唔知邊隻底玩
吃喝玩樂 發表於 31-5-2014 10:41 PM

玩FA就唔應該買MG囉我覺得... 砌完架機械人你都唔想砌果抽武器的了...

所以我正諗住買普通版紅骨算(改良腳踝果個版本, 無背後支架)

但我依家又驚佢會出"最終戰仕樣", 即全身偏綠+綠骨+齋配三塊盾...
不用買
其實你只係欠,合共4塊盾透明紅零件,而手上有6塊透明綠
我相信有人會同你互相交換的
玩FA就唔應該買MG囉我覺得... 砌完架機械人你都唔想砌果抽武器的了...

所以我正諗住買普通版紅骨算( ...
熱狗OO 發表於 5-6-2014 12:01 AM

我都諗緊, 因為我只有衫期的紅色ka版(仲要係未砌), 但又唔想買多set砌個抽武器....
(話時話有無人同我一樣覺得綠色版d色太深好怪?