Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【首發】Revoltech 山口式 No.51 The BAT 蝙蝠戰機開箱分享

頭像被屏蔽
回復 15# toylover

隻The BAT底部一間間好似小強{:1_212:},整體似隻甲蟲
回復 11# Leslieinaus

原來係咁,thx :)
回復 17# mrsky

you are welcome {:1_228:}
想問下係咪大過Maze架Tumbler好多?
回復 12# 積克船長
Thx~原本對呢架有興趣,話哂The Bat暫時少產品選擇。
但評價似乎平平,唔特登出去買了,日後行街見到先再考慮。
頭像被屏蔽

回復 20# ZARD

你拎過上手就知道我哋講緊乜,雖然唔駛3魚,但係我覺得佢只值2魚半或以下價位嘅質料,啲膠真係...:42:

今次隻The BAT好睇唔好玩,D膠差過裝甲車好多..{:1_216:}
頭像被屏蔽
回復 8# mrsky

我果隻同你一樣都係關節變咗上下郁,要自己拆出黎裝過先可以好似官圖咁左右郁
頭像被屏蔽

回復 8# mrsky

有關節嘅漆黑之薯片戰鬥機:76:

我同你都做咗隻白老鼠,買咗隻咁嘅嘢番黎..:26:

今次可以話係山口式最敗筆嘅一次:70:
回復  mrsky

有關節嘅薯片戰鬥機

我同你都做咗隻白老鼠,買咗隻咁嘅&#2 ...
積克船長 發表於 1-6-2014 11:24 PM

d膠上次tumbler已經領教過,手感質量上色根本唔值3魚
所以我今次無中伏,skip左{:1_228:}
頭像被屏蔽
回復 24# edmondphk

你等HT果隻:DD
回復 23# 積克船長

正如其他師兄所言,the bat冇乜選擇,呢隻算係做得較大隻同details(當然唔計HT,如果佢出既話,但當然價錢又係另一回事),價錢應該再平少少,用料麻麻,好脆弱
頭像被屏蔽

回復 26# mrsky

想當年山口式果隻BATMAN出果時都係賣齊頭1魚8,我部黑色裝甲車買咗齊頭2魚4,隻The BAT應該2魚半左右就差唔多,真係好脆弱

The BAT都有幾隻牌子出過,不過都係淨機,係得山口式先可以打開駕駛倉仲有隻BATMAN送,我記得有隻The BAT係個駕駛倉塊玻璃用咗透明綠色,透明先似The BAT

我覺得山口式都係做返老本行出Figure會好啲,走去出埋啲座駕,係無錯都幾正,創意係有,不過好睇唔好玩...
咁即係會插水?...........
題外話,Mattel Hot Wheels 的 1:50 The Bat 評價如何?會唔會太細架?
頭像被屏蔽
回復 28# 無明:

哩隻The BAT性價比好低,相信會入手嘅人都唔會好多~