Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 精粉六神轉亞就有,訂就無

[quote]行版收訂收左太多
我第一日去訂行,已經不斷有人訂,大部人仲起孖
鬼道有人 發表於 31-5-2014 02 ...
宇宙之王者 發表於 31-5-2014 06:39 PM

點只孖入!記得蒸粉第一日開行訂有D人是訂5,6!
我今日上去兩間想訂都話截左,哂車腳
toys1333 發表於 31-5-2014 06:46 PM

就係見好似好多人訂, 好彩昨日訂咗 (其實昨日訂都以為佢截咗, 因為見佢額滿即止用紅字, 其他產品係黑字, 好彩多咀問下佢, 佢話仲有得訂)

已經 miss 咗兩次, 貴又好, 平又好... 只想擁有, 已經遲咗幾年
今日收工去米青問行可否轉亞版,店員話先處埋29号D單(cut行訂果日),小弟27号訂,只係留電話等通知:oh:
次次有人嘈,精都做吓野,算係咁
[b]回復 [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?

無問題! 只想表達個個今次六神追訂追到咁,咪同金毛一樣,唔等於多人訂就無現貨,現貨一定貴,希望D人TAKE IT EASY ,唔好咁緊張,我咁講有咩問題?
掉番轉諗,精每次想做市,次次肉酸次次有人嘈,搞到次次手尾長要做吓野,管理層點解次次啲決定都咁低能?
頭像被屏蔽
證明 蒸粉 請了不少充滿智慧的員工 , 有不少...智將!  為了令公司賺盡顧客的一分一毫 , 即使 ...
mythsgod 發表於 31-5-2014 10:51 PM

絕對係,仲有個個員工對客講啲野都吾同,完全亂甘嚟
now 米青還可訂嗎?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
爆米花 在where?
頭像被屏蔽
所以我只會去 蒸粉 SSP 總店買現貨, 而且主要是 模型 , 蒸粉 賣模型反而比較老實, 而且價格 ...
mythsgod 發表於 31-5-2014 11:24 PM

yes,幫襯佢地模型現貨最安全,我吾會找佢地再訂野!

now 米青還可訂嗎?
csysimon 發表於 31-5-2014 11:12 PM

去國寶訂日版都係個好選擇:shy:
即係地庫?

可pm 我名字嗎??
:43:

"億"萬商場地庫向上扶手電梯旁!
mythsgod 發表於 31-5-2014 11:46 PM