Toysdaily 玩具日報

查看: 7197|回復: 11

其實Hottoys有冇諗過出Twoface2.0?

老老實實,小丑、bm都出過起碼3-4個version,我明白,以上兩隻既人氣相當高,但係twoface既人氣其實都5差,應該值得出第二次掛?
以上純粹討論,不喜勿插。
不如出忍者大師或羅賓仲好,未出過wor。
機會非常微一來已經唔會再拍人氣不足,two face 冇其他造型唔似joker 同埋冷門角色亦唔多人訂!
你係ht 會出黎緊新batman figure 定番出當年極多死貨嘅角色?
我早排後追左一隻,但實物拿上手就覺得尚有好大的改善空間,例如西裝cutting差、頭雕上色差(跟現在的技術比較)和衣服燒過的痕跡亦不夠細緻,其實是值得出2.0的。
頭像被屏蔽
不如出 begins  ray嘈 , 我要第1集 begins 版 , 吾要 2 果件.....
回復 6# toys991

第1集Rachel 索好多,第2集Rachel 換了個豬鼻女演員.....

http://baike.baidu.com/view/101860.htm?fr=aladdin
http://baike.baidu.com/view/1437049.htm?fr=aladdin
Hope hottoys will listen to the prayers n re-issue Two Face 2.0
我都想~ dark knight 系列差two face
應該機會不大, 而且又唔太受歡迎角色, 不過 ... HT 係世事無絕對
HT find money only
有可能架...不過唔會短時間出....有機會又係果D動漫幾寶度出囉