Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具攝影] 【真MARVEL無雙的卒仔們】The Avengers Chitauri Footsoldier

真係出得唔錯wo~~
不過...點解係派佢先架..!!!!!
出得唔錯。。 舊化都幾靚呀! 而且如果係我 我唔會除面罩!:71:
Very nice, hope to get one more for modifying damaged version if the market price dropped much. :57:

唔出冷門嘢就鬧點解只出 Ironman, Batman, 出另類 D 就話買佢點解唔買 predator,咁即係出唔出好呢?一陣癲起上來又話寫信去 Marvel 或電影公司投訴,生意真惡做!
唔出冷門嘢就鬧點解只出 Ironman, Batman, 出另類 D 就話買佢點解唔買 predator,咁即係出唔出好呢? ...
hk小文 發表於 30-5-2014 08:39 PM

ching你冷靜d,唔會有一樣嘢可以迎合所有人
影得好正, 可惜唔中
感覺大貨上色仲靚咗,啲相好正:handshake:但點解訂一隻全部有貨攞,訂兩隻反而冇……:53:
頭像被屏蔽
唔出冷門嘢就鬧點解只出 Ironman, Batman, 出另類 D 就話買佢點解唔買 predator,咁即係出唔出好呢? ...
hk小文 發表於 30-5-2014 08:39 PM

明,明白ht 出乜都有人嘈
但起碼都要有point囉
你用佢同鐵血比會唔會錯錯地呀?
支持下出冷門野啦
宜家12吋市場得ht 敢出咁多野架啦
大家都唔想以後淨係玩im,bm,nba架
如果佢唔係一次過出咁重皮,我都必入,嗰時睇實物版已經覺得好正,大貨出咗嚟,上色仲比個版正。要諗諗了。:67:
正!不過都係留番D$算.....
外形靚,但活動能力都幾差啵?宿命要繼續做企定定俾人做靶的卒仔
比想像中靚
不過身體肌肉做得麻麻同埋D上色搞到好似石像
咁冷門HT都肯出,唔怪得Disney要頒個獎俾HT。我支持HT出冷門野,但有好多千呼萬喚都未出來,如X-men、Pepper等。
套裝派到24號未?