Toysdaily 玩具日報

查看: 8401|回復: 10

[玩具攝影] S.H.F 水果武者 Rider GAIM & BARON 開盒影

時間過得快∼這 水果+武者 Rider 鎧武 故事步入白熱化皆段∼∼得到知恵の実力量的鎧武,之後故事發展怎樣很期待∼∼

同様差不多時間到那東西也登埸,沒錯計AC、食玩盒之後到 S.H.F 登埸  鎧武 系例

我還記得當初 1月時那官方預告圖

今日得知 已派貨中 GAIM & BARON , 未等call就去拿咗∼∼加特典∼∼
裹面内物 大家差不多∼鎧武 基本幾對手 加 大橙丸 同 無雙, 巴隆 基本幾對手 Bana Spear 展開同閉合換件
, 兩者都有閉合咗Lockseed , QC 放面 鎧武幾乎ok 注意 手金邊位,巴隆 建意選多1、2隻看下好d

開盒影暫影∼∼

之後7、 8、 9 的 斬月·真 、 Jinba 、Kachidoki ………
今年像 Wizard 一様入大抗時侯∼∼

多謝觀看

6月期待∼∼

官圖兩個樣囉{:1_228:}
見過實物DISPLAY,造得幾OK,但無訂,唔知幾時有開賣!!
我都想入隻但唔要特典,希望聽日大貨一出可以平d
今次比例好靚:handshake:
Cast Off 極形態~
師兄好快手喎!我要明天先有時間去攞.
呢對水果可以話近期出色之作:71:

水果S.H.F ,我都比滿意分∼ 是 巴隆 真是建意選多1、2隻看下好d,我選 4隻才算ok  QC……留意甲、手邊位銀色、 Bana Spear 一眼望到 在白色位 金色……

遟下可能限定 GAIM · 暗

回復 8# fggdddsally

呢隻就咁睇,我覺得只係那隻松果卒仔既UPGRADE版罷了…就算出通販我都會PASS
只入左鎧武 巴隆 斬月真 Jinba諗住訂果個黑Jinba算 :67:
very good post, thank you for sharing!!!