Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 衰記端午又開倉

還有冇什麼RG,MG呀....:63:
去無所謂,去到無想買的就唔好浪費金錢和時間了...位置又唔就腳...
回復 60# leehow

今朝見有人拎住一箱走,多数都係轉售!
有冇師兄知道會唔會補貨?今曰專登call貨van去買海皇,11點半去到,己經賣晒,但見到有d貨品正在補貨,我個fd前曰去,佢話見到海皇堆積如山,我仲諗住一定買到……
海皇第一天賣剩10隻左右,第二天都無補貸,估計應該唔會有補貨。RG得高達、MARK II兩款、GP01兩款有特價!#)。我今早11:00排70號都買唔到紫龍。
熱門MG無特價,仲要收豆豆城價,只是單張上個幾款較平(我覺得都是一般)。
可能第一曰,d人未放假,我朋友2點去,話見到有幾十隻海皇,都有問過我要唔要,但我驚太重,費時煩到人……
可能第一曰,d人未放假,我朋友2點去,話見到有幾十隻海皇,都有問過我要唔要,但我驚太重,費時煩到人……
044044a06 發表於 1-6-2014 04:05 AM

我就4點幾去都仲見有
嗰日行過見到 , 又係嗰啲死貨 , 又係o個啲定價 ..
主要想買MG吉姆2.0 , 積達斯 , RG GP01 ,還有嗎.....{:1_201:}
MG吉姆2.0大量 RG GP01 兩款都見仲有 積達斯唔見有

不過呢個post 出完 班乞丐老闆可能又會去搶

所以都係自求多福啦.....
你睇下呢個post既查看次數......真係誇張!
荃灣西鐵站,有冇車去到..
買張全日通,都要畀多程錢先去到.... {:1_200:}
{:1_197:}!!mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

回復 45# Squall

(穴馬,白騎,古鐵)一早比啲人掃晒,昨日都無。
昨天眼見~鋼鎖少量,女神少量,光牙大量,海皇無,黑文哥有,紫龍無,穴馬有時會無啦啦補貨.....其他垃圾大量
如果連個少少車錢都咁在乎,咁真心建議唔好去啦,留返d錢去買野食充饑啦
如果來回三十多元不算少吧。。如同一件貨,計埋車錢貴過自己區的,當然不用去。。否則就要計計
了。。。
當然亦有很多人不用格價在斗斗城買玩具的。。