Toysdaily 玩具日報

查看: 3507|回復: 14

[3A/ threezero] 3A Toys - Bronze Commander Edo

From WO3A
http://www.worldofthreea.com/thr ... nkvg5s5tcycb3noudps

BAMBALAND RESIDENT
May 28, 2014
BRONSE COMMANDER EDO RESIDENT SALE starts tomorrow at Bamba - $120usd shipped -

其實買小啲唔好咩?又可以慳返啲錢休息吓

唔係佢出咩你都買咁儍掛?
轉個色加個名⋯
頭像被屏蔽

黑>白>紅>藍>銅>?>?>?>?
頭像被屏蔽

老實今年3A啲產品真是越來越
有問題,這隻出了黑色,白,跟著又F5紅,廣州版籃色,現在又出銅色,遲些會否出電鍍?3A會否太過份去搶錢,一模多色是3A特色!但出完沒太耐又出真的有點過㤋,隻EDo是否有好多貨尾,你當消費者白痴嗎?講講昨天那隻熊貓Ak,換過頭雕,第二隻用返2012年的會員禮,加件好cute的衫又語是一個新系列,3A啲舊化,以沒有早幾年的好,無啦啦噴了光油在隻Bertie 1,5 ,跟著隻hot foot 噴火槍的罐,有好大條的分模缐,在那裡又噴光油:blame:,那麼舊化來做什麼,是否3A是做給鬼佬,three zero是做給亞洲曰本!!??那隻TK黑白色在Y拍賣都無人買,價錢還平過會員價!3A這樣出所謂新產品,我寧願買多幾隻ironman好過。:love:
其實眼見threezero越來越多其他licence野出,老闆可能希望有朝一日唔使再靠Ashley Wood
咁出發一年真係有一百幾十隻,可以攞最多產奬{:1_195:}
回復 7# twinsenckw

英雄所見略同
其實眼見threezero越來越多其他licence野出,老闆可能希望有朝一日唔使再靠Ashley Wood
twinsenckw 發表於 28-5-2014 06:36 PM

師兄你講出了我內心所想,我諗鋒哥真的有好多license ,所以用回threezero出,那個AW,時常玩用家心理!時常f5,換過色又諞玩家!
AW 曾經畫過MGS漫畫,唔多唔少有D關係
AW 曾經畫過MGS漫畫,唔多唔少有D關係
twinsenckw 發表於 29-5-2014 01:50 PM

那麼橫山宏,Halo,microman,REALSTEEL,都同AW沒關?我唔明點解threezero唔用自己過名,要用3A個名出?

回復 13# fireball91

師兄留意下Threezero回到市場既時間其實都係今年
回復  fireball91

師兄留意下Threezero回到市場既時間其實都係今年
漫遊 發表於 29-5-2014 04:14 PM

師兄我到明白threezero 回到市場的時間,其實他都有自己的產品出,但2008年同AW合作crossover ,所以才叫3A。