Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1:6 Real Masterpiece NBA Jeremy Lin 林書豪

回復 60# lojoe2799

雖然之前簽約係指定出火箭嘅書豪,批貨亦早做起,唔出為咗等書豪哥一齊做Roadshow,點知就係今年轉會,早早五月出咗咪咩事都冇囉。
其實EB都真黑唔係假黑,季初出Rose佢又重傷全季缺陣,再出高比佢又缺陣,占士轉會,格來芬老闆都冇埋,依家出書豪又轉會,似乎現役球員有EB咒,出親梗有啲嘢。
話就話叫做火箭時代創下首位華人Triple Double,可以的話EB可以推出Lakers球衣作為動漫展贈品,咁可能會好啲,反正湖人製服已有,印花唔同啫
尚格雲頓又係,話等佢老人家做首發簽售會,佢老人家響內地拍緊戲,都唔知幾時返香港
唉,睇黎今年動漫傻bill檔野又係冷清多…:67:
我對1:4 JORDAN 同 MR. BEAN 還是有期待的
話時話,動漫節下星期就到,隻Mr.Bean一啲消息都冇,上次登張頭雕相令我有番啲期望,希望今次做台好戲啦……:74: