Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[分享討論] [老變] MP-19 Smokescreen ~~ 82' IMSA Fuji 6 Hours custom

三精啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{:1_214:}
快D,我地唔可以輸比買唔買PK59好!
改得精采,真係冇得彈!!!!!:71::71::71:
真心想問... 以可動而言, Nissan 好D定 Lambo 好D ?
又, MP-17, 18, 19  哪款QC 最好?

MP-12, 12G, 14 哪款QC 最好?
又, MP-17, 18, 19  哪款QC 最好?

MP-12, 12G, 14 哪款QC 最好?
roundbun 發表於 4-6-2014 12:57 PM

可動的話我鍾意Nissan多d,Lambo既腳掌可動好唔理想;
而且因為就變形,將Lambo個車殼界到爛晒,車mode時其實好核突。。。

至於QC。。。:67:
我只可以答,要求唔高既如我,會認為無問題;
但係稍微有要求既,例如補色、左右唔balance果d,會認為全部都唔合格。
改得精采,真係冇得彈!!!!!
leo0519 發表於 3-6-2014 02:39 PM

好諗耐無見喇Leo!!:love:
竟然錯過咗呢個世紀精華 post, 來到第4版才能留言,罪過,罪過。
RRAAYY 發表於 1-6-2014 05:52 PM

咁你仲唔自切?!!:)
精彩!無以為報以精嘉許......
Dick.Po 發表於 31-5-2014 07:00 PM

多謝PoSir賜drink!!:51:
豬toy已經。。。

三精啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
timyin 發表於 3-6-2014 08:38 AM

回復 83# sundaydriver

係呀!真係好耐冇見了,齋兄!:65: 齋兄改裝技術每次都令我拍案叫絕!!
回復  sundaydriver

係呀!真係好耐冇見了,齋兄! 齋兄改裝技術每次都令我拍案叫絕!!
leo0519 發表於 5-6-2014 10:18 PM

我地都好耐無飯局。:78:

Btw, leo收PM啦!
咁你仲唔自切?!!
sundaydriver 發表於 4-6-2014 04:22 PM

使唔使去到咁盡先!好啦,現在就自己去雪櫃攞包香腸切。