Toysdaily 玩具日報

查看: 18912|回復: 55

[Hot Toys] R.I.P ~~my new HT ed209

可能天氣熱....
大家要小心保養.....:79:
咁快出事{:1_236:}
咁快龜裂~!!!???:time:

舊版已經係咁...好多有舊版的都應該裂晒粉碎晒...

都唔明新版點解仲要用軟膠....

:53:又痴塵又盛....
Ha............... 才幾個月...... 屋企嗰隻點算!
{:1_204:}
yes, that is very stupid that Hot Toys using this soft plastic material on that part...
What???????????????? :time:
O shit..:72:過咗保養未?快去換
點解只係局部出問題????樓主係點擺放隻ED209呀??咁快變戰損??????

要睇下
其他CHING有無出問題先至定論......不過呢款軟膠料遇熱好易老化....點解唔用ABS膠???
下?
又係batman果d質地啦
:Q 慘~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
師兄比封email要求跟進啦,HT責無旁貸。
我新舊ED-209都有、舊果隻塊粒粒膠軟林林D、新果隻硬淨D、其實所有PU膠都会老化!!但估唔到師兄果隻咁快有事、so... sad ar!:69:
其實係單一事件定全部都會出事?如果係物料問題,HT理應解決
係呀! 我新舊都有, 當年舊果隻投訴冇人理 email 唔覆
Oh, My God, it is plastic... I though it should made by metal like speaker cover.....:69: