Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: bungykit

[玩具攝影] 終於可以擁有金毛獅王啦!

不只啊,今年可以一次到位,因為六神合體9月也要再販了。
我都玩完, 不過無全部武器都玩, 無時間之餘, 仲要心態都無乜, 砌完合体後, 等得閒再把玩...
當年好多人都話隻獅子做唔到收埋隻腳, 但其實暫時係無咁既技術...
但細機械人摺埋對腳要拆件就爭少少, 求其整個門較關節都ok...
不只啊,今年可以一次到位,因為六神合體9月也要再販了。
追風 發表於 27-5-2014 01:12 AM

Really???  I already have one, but I wish I can get one  for collect.... Too expensive now, I cannot afford to get one more
等靚價..先入手:73:
回復 17# 香港人

早於2001年dx百獸戰隊...的白虎..銀狼..已可以做到收納前後腿,其實合金魂只要加以改進並不是大困難..:77:
回復  香港人

早於2001年dx百獸戰隊...的白虎..銀狼..已可以做到收納前後腿,其實合金魂只要加以改 ...
老文 發表於 27-5-2014 09:42 AM
唔, 我諗最大分別係百獸戰隊可收納係無比內在因素(要安小機械人入去)影響設計...
回復 21# 香港人

咁都係...c子入面太多野了..仲有條黑色內褲:43:
我都訂咗未拎..., 真係急不及待。

少少慶幸初版時冇入. 果時個價太貴, 仲愈炒愈貴..., 現在個價就合理得多。入埋呢隻, 超合金魂呢個系列對小弟嚟講可說告一段落, 除非系列會出太保郎...。