Toysdaily 玩具日報

查看: 4826|回復: 20

[新品消息] 電腦黑魔 五勇士等 開訂了

昨日及今日見到米青同孤仔開訂,電腦黑魔、電腦奇俠的電單車以及其他的魂商店產品,好像比最近魂商店產品的匯率貴了少少約0.094,今天孤仔都開訂五勇士 紅戰士、RX生體、幪面超人鎧武勝鬨Arms等,唔知有冇睇錯五勇士紅戰士匯率好像偏高少少。
呢排美國佬又玩野美元係咁插MA
呢排美國佬又玩野美元係咁插MA
yugi 發表於 24-5-2014 09:24 PM

原來係咁, 難怪好像比上月訂價貴少少
港魂平D:58:洗鬼搵佢訂
回復 4# bigtomm

港魂計埋運費確實平少少,不過註冊要填好多資料,都仲考慮緊係唔係港魂訂!
回復 4# bigtomm

想問問師兄如在港魂訂多過一隻玩具,咁運費係逐隻計還是訂10隻計一隻運費?謝解答
回復 6# ryu4103

港魂訂10隻都係計1隻運費, 如果唔係孤仔開訂食乜嘢?
求問鎧武勝鬨咩水位:64:
港魂平D洗鬼搵佢訂
bigtomm 發表於 25-5-2014 03:09 AM

哎呀, 不懂, 請問網絡在那?    thx
哎呀, 不懂, 請問網絡在那?    thx
illego 發表於 26-5-2014 02:50 PM

www.p-bandai.hk

如之前有喺港魂買過嘢,就有積分,有700積分就可以換免運費coupon.
咁就唔使比$40運費。
如係港魂會員,而家可以去西九龍中心六樓參觀,然後去問職員填問卷,就可以有一次免運費coupon. 我已經攞咗一張.
而家港魂真係平啲。
如之前有喺港魂買過嘢,就有積分,有700積分就可以換免運費coupon.
咁就唔使比$40運費 ...
schiwong 發表於 26-5-2014 03:32 PM

非常感謝, 可以去西九直接入會嗎?
咁就唔使比$40運費 ...
schiwong 發表於 26-5-2014 03:32 PM

不過有鬼用咩, 十樣野有九樣都唔開訂
不過有鬼用咩, 十樣野有九樣都唔開訂
yugi 發表於 27-5-2014 09:49 AM

如果港魂樣樣都開訂,即係明搶生意,佢點向代理、鋪頭交代呢?
今次起碼電腦奇俠、黑魔同電單車都有開訂,已經好好喇。
今次起碼電腦奇俠、黑魔同電單車都有開 ...
schiwong 發表於 27-5-2014 01:06 PM

佢開唔開都唔會關代理鋪頭事:67:
今次起碼電腦奇俠、黑魔同電單車都有開 ...
schiwong 發表於 27-5-2014 01:06 PM

一到魂限呢個字眼,已經冇需要同代理同鋪頭有咩需要交代...
港魂開我地只係多一個選擇訂日定訂行...
鋪頭亦同樣開訂收訂...